opc_loader

Wie is i-Mobile?

Sinds 2009 werk ik, Remco van Riet, met veel voldoening zelfstandig. Ik doe dit vanuit Rotterdam. Sport loopt als een rode draad door mijn leven en ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn. Trainen en lekker de natuur in is tegenwoordig veel leuker dan vroeger. Waarom? Wel er zijn geweldige hulpmiddelen die je beter laten trainen door informatie over je hartslag, snelheid kadans e.d, motivatie geven door muziek, vrijheid, (door gps navigatie kom je immer altijd weer thuis). Outdoor kun je bijvoorbeeld voor een relatief laag bedrag in de regen fotograferen en schitterende routes wandelen en de mooiste uitzichten delen met je dierbaren. Vind het heerlijk om met mijn klanten samen te werken, producten te leveren van hoge kwaliteit, die werken en het leven nog leuker maken.

Webwinkel telecom & sport

De Webwinkel i-Mobile biedt een assortiment dat gericht is op een sportieve lifestyle. Voornamelijk mobiele producten die buitenshuis gebruikt kunnen en mogen worden. Een aantal verschillende segmenten daarin, mobiele telefoons, accessoires voor telefoons en producten die sporten en outdoor ondersteunen.

Advies & abonnementen

Er is de mogelijkheid om een telefoon te combineren met een abonnement. Ieder individueel is natuurlijk anders en ik help graag bij het selecteren van een op maat gesneden abonnement. Dat mede op basis van facturen uit het verleden in combinatie met de wensen voor toekomstig gebruik. Ik werk graag samen met mijn klanten, door middel van een goede open dialoog.