opc_loader

Griffin Survivor Case iPod Touch 5G/6G zwart

39,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Griffin Technology Survivor hoes zwart voor de Apple iPod Touch 5G/6G bestaat uit een oersterk polycarbonaat frame aan de binnenkant met daar omheen zachte, stootbestendige silicone. Een ingebouwde schermbeschermer behoed je Multi-Touch-display tegen lelijke krassen. Deze drie lagen van protectie beschermen je iPod tegen regen, zand, vallen, trillingen en ander onheil binnen en buiten.

De ingangen en knoppen van je iPod Touch 6G worden volledig beschermd.

Ook de dock connector, koptelefoon ingang, mute-schakelaar en volumeknoppen zijn niet vergeten en worden beschermd. Een uitsparing voor de camera lens is ook aanwezig. Met de losse, zware bijgeleverde clip bevestig je de iPod Touch 5G / 6G op een riem of schouderriem, maar dat hoeft uiteraard niet perse je kunt hem ook bijvoorbeeld los in de broekzak doen. Met deze robuuste Griffin Technology black case kun je elke uitdaging makkelijk aan.

Bescherm de Apple iPod Touch

Met deze Survivor case bescherm je de zijkanten van de iPod, en de voor- en achterkant, 360 graden. De Griffin hoes is de perfecte manier om de kostbare Touch 5G / 5G te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen.

Video met uitleg Survivor iPod Touch

In onderstaande YouTube video krijg je een goede indruk wat deze survivor case allemaal aan kan en in huis heeft. Een cover met een prima prijs kwaliteit verhouding


Altijd
Recensies
google_review_img