opc_loader

Twig Bamboo iPhone SE case met gravure idées Noires

69,00 19,95 U bespaart: 71%

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  1  items
Beschrijving

Alesko alias Exit Man groeide op in Parijs en woont en werkt op dit moment in het zuiden van Frankrijk. Een kunstenaar die zich op tal van disciplines begeeft, beeldhouwen, illustreren, schilderen maar ook audio en visuele digitale kunst. Zijn werk laat zich omschrijven als modern avant-garde en Alesko is gefascineerd door tribal en kosmische entiteiten.

De achterkant van de Twig iPhone SE bamboo case is voorzien van een gravure met veel details

Deze gravure bezit zoveel details, hoe langer je er naar kijkt des te meer je er ziet. Deze hoes maakt je iPhone bijzonder en uniek.Wij vinden dit eigenlijk de beste case van Nederland. Waarom zou je zeggen, welnu hij is gemaakt door 100 vel FSC papier uit Zweden op elkaar te lamineren met een natuurlijke hars. Zo ontstaat er een keihard blok waar vervolgens met een CNC machine de hoes uit gefreesd wordt. Op de achterkant wordt een dunne laag Bamboe bevestigd die met de hand vlak geschuurd wordt. Al deze handelingen worden van het begin tot het einde in Minnesota, Amerika gedaan. Echt een stukje vakmanschap deze cover en dat zie je, dat voel je en dat straalt het uit.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Vanzelfsprekend blijven de aansluitingen, luidsprekers en buttons volledig toegankelijk. Wanneer je je de hoes om de iPhone doet, zal je merken dat de randen net iets uitsteken. Twig heeft het hoesje expres zo ontworpen. Zo is er minder kans op krassen wanneer je de telefoon met het scherm naar beneden op een vlakke ondergrond legt. Dit is de enige case op aarde die volledig gecertificeerd 100% FSC is. Bamboo is een materiaal dat tot de gras soorten behoort en is erg duurzaam, in de loop van de tijd zul je merken dat de achterkant donkerder wordt en nog meer karakter zal krijgen.

Afmetingen Twig case:

Twig Case: Made from trees, stronger than wood. De afmetingen van deze waanzinnige Apple iPhone SE & 5S case: 11.6 mm x 64 mm x 129.3 mm

  • FSC Richlite & Bamboe materiaal
  • Deuk en kras beveiliging
  • Exact passend ontwerp
  • Blijft toegang geven tot alle ingangen en knoppen
  • Grote opening voor camera lens volgens de laatste Apple specificaties
  • Laser gravure
  • Volledig handgemaakt in Amerika

Altijd
Recensies
google_review_img