opc_loader

Lifeproof Nuud case zwart iPhone 6 Plus

89,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  4  items
Beschrijving

De Lifeproof Nuud black case voor de iPhone 6 Plus is waterdicht, val bestendig en bestand tegen elke uitdaging. Zand, stof, modder, sneeuw, vormen geen bedreiging voor je Apple iPhone. Met deze zwarte hoes blijft je iPhone alsof je hem gisteren hebt gekocht. Lifeproof maakt al tijden de beste cases die er zijn. Perfecte pasvorm, prettig in de hand liggend maar een bescherming waar je 'u' tegen zegt. Niet voor niets zijn deze hoezen erg in trek bij diegene die het leven actief, vol passie en avontuur aangrijpen. Live life to the max en laat deze Nüüd case je daarbij vergezellen.

 

Gebruik het grote iPhone 6 Plus touchscreen zoals Apple het bedoeld heeft

 

De naam Nuud is er uiteraard niet voor niets. Lifeproof is het enige merk ter wereld met een waterdichte case zonder lastig folie voor het scherm. De hoes sluit waterdicht af rond het scherm, zo knap gemaakt. Het grote retina scherm komt dus volledig tot zijn recht. Wanneer je de Nuud hoes om je iPhone 6 Plus doet, zult u merken dat de randen net iets uitsteken. Lifeproof heeft het hoesje zo ontworpen dat als je de telefoon met het scherm omlaag ergens op legt, er geen krassen komen op het scherm. Het blijft echter heel eenvoudig om je iPhone in je tas of broekzak te stoppen en er weer uit te halen.

 

De Lifeproof iPhone 6 Plus Nuud hoes biedt volledige toegang tot aansluitingen

 

De Nüüd is zo ontworpen dat het de knoppen aan de zijkanten van je iPhone 6 Plus beschermt, terwijl de aansluitingen en luidsprekers volledig toegankelijk zijn. Je kan snel en eenvoudig het volume aanpassen en je koptelefoon of laadkabel aansluiten, terwijl de telefoon volledig beschermd in zijn hoesje kan blijven. De case heeft een zachte en half-flexibele buitenkant die je iPhone niet alleen beschermt, maar ook een goede grip biedt, waardoor je smartphone niet uit je hand glijdt. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje, dus zelfs als (of laten we eerlijk zijn, wanneer) je telefoon valt, is hij volledig beschermd.

 

Product specificaties Lifeproof iPhone 6 Plus hoes:

 

  • Slanke vormgeving; perfecte pasvorm
  • Bescherming van de bedieningsknoppen
  • Krasbestendige voor- en achterkant
  • Volledig toegang tot alle bedieningsknoppen en aansluitingen
  • Uitsparing voor cameralens
  • Stevig binnenframe dat bestaat uit meerdere lagen
Altijd
Recensies
google_review_img