opc_loader

Snow Lizard SLXtreme iPhone 7 en 8 Battery case Safety Yellow

4 uitstekende redenen om de SnowLizard SLXtreme iPhone 7 Safety Yellow te kopen:

  1. Rugged. Polycarbonaat buitenkant heeft een MIL-STD 810-G certificering. Weerstaat hoge en lage temperaturen. Bestand tegen een val van 2 meter hoogte.
  2. Waterdicht. De SnowLizard hoes is waterdicht tot 2 meter diepte voor minimaal 1 uur lang.
  3. Power. Ingebouwde krachtige 4000 mAh Lithium Ion batterij. Je kunt de Apple iPhone 7 of 8 bijna 2 keer opladen voordat je weer een stopcontact nodig hebt.
  4. Zonne-energie. Deze unieke case is voorzien van een zeer hoge kwaliteit zonnepaneel op de achterkant. 1 uur in de zon is genoeg voor 10 minuten bellen.
119,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Deze case is een echte multi-tasker. Met de rugged behuizing ben je bestand tegen welk gevaar van buitenaf dan ook. Je kunt er zelfs mee onder water. Ook zit er een extra accu met een capaciteit van 4.000 mAh ingebouwd, genoeg om de smartphone bijna 2 keer op te laden. Als die ook leeg is, is er nog steeds geen man overboord. Je kunt de accu namelijk weer vullen met behulp van zonne-energie. Het is ook de enige hoes met een QuickLatch systeem, dat wil zeggen dat kinderlijk eenvoudig binnen een paar seconden de iPhone 7 of 8 in en uit de case schuift via de onderkant.

Klaar voor elke uitdaging maar weet wat je koopt

Deze SLXtreme 7 Safety Yellow ontsluit de iPhone 7 en 8 volledig, 360 graden rugged protectie. Je kan de telefoon laten vallen op de grond, in een dikke plas water laten vallen of op een zanderig strand gebruiken. Deze extreme bescherming heeft natuurlijk wel een keerzijde voor de gesprekskwaliteit, er zitten membranen voor de microfoon en speaker, er zal dus iets luider gepraat moeten worden bij een telefoon gesprek. Als je de hele dag belt en gebeld wordt is dat natuurlijk niet ideaal, maar daar is deze case ook niet voor gemaakt of je moet een bluetooth oortje in doen. De SLXtreme case is gemaakt om mee te nemen naar de bouw, mee op vakantie, kamperen, mee naar muziek festivals, mee naar sport wedstrijden. Overal waar je veel bescherming nodig hebt maar toch bereikbaar wil zijn, wil kunnen internetten, appen, foto's maken en daar waar je de batterij niet makkelijk kunt opladen.

Absorptie van schokken,geribbelde rubberen rand biedt extra grip

Je behoudt volledige toegang tot alle functies van de iPhone 7 of 8. Dat betekent dat de poorten gemakkelijk toegankelijk zijn en dat alle knoppen probleemloos werken met dezelfde aanraakgevoeligheid. De zijkanten van de case zijn 'rubberized' dus lekker stroef voor een goede grip ook als je handen nat zijn. Vanzelfsprekend is de hoes ook compatibel met Apple's Touch-ID toegang. Er is ook een oog aanwezig om bijvoorbeeld een koord met lus aan te bevestigen, dat kan handig zijn om hem tijdens het skiën om de nek te dragen. De Snow Lizard batterijhoes in deze gele uitvoering is voorzien van een ingebouwde screenprotector die het scherm krasvrij en als nieuw houdt. Bovendien beschermt de opstaande schuine rand rond het scherm tegen krassen die kunnen ontstaan als de iphone ondersteboven op tafel of ander oppervlak ligt.

Interne 4000 mAh batterij en solar powered

Uniek van deze hoes is natuurlijk de ingebouwde batterij die voor een enorme capaciteit zorgt en het zonnepaneel op de achterkant. Zo kun je altijd een nood oproep doen, 1 uur in de zon is goed voor 10 minuten bellen. 4 blauwe led's geven met een druk op de knop de resterende capaciteit aan.

Duurzame verpakking is een handige herbruikbare 'Dry-Box'

Kijk daar is over nagedacht. Je kunt een verpakking ontwerpen waarvan je weet dat die meteen in de vuilnisbak belandt. Je kunt ook een verpakking ontwerpen waar je nog wat aan hebt. En dat is wat SnowLizard heeft gedaan. Je kunt de verpakking gebruiken als DryBox. De verpakking is 100% waterdicht af te sluiten en gemaakt van een een sterk kunststof.Je kan dus je sluitels en portemonnee waterdicht beschermen, bijvoorbeeld bij watersport, kanoën, zeiltochten, you name it.

 

Altijd
Recensies
google_review_img