opc_loader
Bij hardlopen-en-fietsen.nl voorheen iMobile houden we van duidelijkheid. Vandaar onderstaand in één oogopslag, de belangrijkst vragen die komen kijken bij een fijne online winkel ervaring. Mocht er iets niet duidelijk zijn kun je ons natuurlijk altijd bellen op 071-2203001 of mailen op het info mail adres.

Bestellen: klik bij het artikel van je keuze op de 'klik hier en bestel'-knop. Vul je gegevens in en kies je betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op 'bestelling afronden' te klikken.

Bezorgen en verzendkosten:de meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag al in huis. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW. Wij rekenen geen verzendkosten met uitzondering voor producten met een waarde onder de € 18,95. Voor die producten is er sprake van € 4,95 verzendkosten.

Betaalgemak: bij hardlopen-enfietsen.nl kun je betalen op jouw manier. Je kunt je bestelling betalen met:
  • iDEAL of Bancontact: online betalen via je eigen bank.
  • Op factuur na 8 dagen: in één keer achteraf
  • Voorruitbetaling per bank
  • Snel en veilig via PayPal
Zichttermijn: voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 kalender dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij i-Mobile.nl gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren. U heeft dus het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel i-Mobile zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hardlopen-en-fietsen.nl of u kunt gebruik maken van het herroepingsformulier, de link staat in uw order bevestiging. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.