opc_loader

Nederland telt inmiddels 21 miljoen mobiele abonnementen, kinderen en gepensioneerden inbegrepen. Dat wil dus zeggen dat veel mensen zelfs twee abonnementen tegelijkertijd hebben lopen. Wat eigenlijk uniek in de wereld is is dat we hier gratis een toestel krijgen bij een abonnement. Althans dat denkt het merendeel van de consumenten. Natuurlijk is een toestel niet gratis, dat betaalt men door hogere beltarieven dan noodzakelijk, aansluitkosten, hoge buiten de bundel kosten, 0800-0900 nummer kosten et cetera. Ook zijn de trouwe klanten van de traditionele providers KPN, Vodafone en T-Mobile vaak de dupe. Zij betalen in veel gevallen de welkom premies /aanbiedingen van nieuwe klanten.

Eigenlijk raar een trouwe klant zou eigenlijk beloond moeten worden en een constant switchende klant gestraft maar zo is het dus niet. Zoals je al gemerkt hebt op mijn site ben ik eigenwijs, scherp maar bovenal transparant. Ik vind het belangrijk dat als je bij mij een abonnement afsluit je weet waar je aan toe bent, niet te maken krijgt met verborgen kosten en rare dingen. Geen vier maanden betaal je dit en daarna ga je dat betalen. Binnen je bundel betaal je x bedrag per minuut daarbuiten y.

Zoek je een transparant op maat gesneden abonnement dan moet je bij mij zijn. Een contract duurt doorgaans twee jaar, een persoonlijk advies is daarom echt belangrijk. Mail me jouw wensen, hoeveel je belt in de maand, sms't hoeveel je internet. Ik heb dan een passend abonnement voor je, met het beste netwerk, beste service en lage kosten.

Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Try me,

Met vriendelijke groet,

Remco van Riet