opc_loader

Producten van hardlopen en fietsen worden regelmatig getest in magazines en op blogs. 

Bart van Oers van het fietsblog Zijwielrent heeft een review geschreven over de Favero Assioma vermogensmeter die ik importeer uit Italië.

Hendrik Uittenbogaard van het Racefietsblog heeft een uitgebreide test en review gemaakt voor de Wahoo Fitness ELEMNT Bolt

Ysbrand Visser van het Runnersweb blog heeft een review geschreven over de Stryd Footpod

Jeanine Laudy van het blog Het is Koers heeft een review geschreven over de Wahoo Fitness Bolt getest op de site van HetIsKoers:

 

De BSX Running XR2 Lactaatdrempel sensor is onlangs getest op de site van Runnerworld:

 

review runnersworld bsxinsight xr2

Ook de populaire hardloop blog RunAndreaRun wilde de verzuring in de benen meten en heeft ook een review gemaakt van de lactaatdrempel sensor van BSX insight.

 Review verzuring sensor bsxinsight XR2

De Wahoo Fitness Kickr is bijvoorbeeld stevig onder handen genomen bij het bekendste Racefiets blog van Nederland.

( Klik op het plaatje om de Nederlandse tekst te lezen )

 

Racefiets blog wahoo fitness Kickr

Een test van de Jabra Sport Pulse, de Zensorium Tinke iOs, Wahoo Fitness bluetooth scale en Tickr hartslagmeter vindt u in het iPhone Magazine nummer 25.

De iBike iPhone 5/5S fietshouder werd besproken in een artikel op het grootste iPhone blog, de iPhoneClub.

iPhoneClub handige fiets accessoires.


In de glossy Samsung Galaxy Magazine verscheen een artikel over hardlopen in combinatie met de Galaxy S4. Daarin werden getest de Beurer PM250 Android Bluetooth 4.0 hartslagmeter, de Jabra Sport Wireless Plus headset en de Adidas miCoach sport armband.In de glossy iPhone Magazine nummer 12 werd de Velecomp iBike iPhone Power wattage meter getest.
De NC-17 iPhone 5/5C/5S fietshouder met extra batterij, de Wahoo Fitness bluetooth hartslagmeter, Wahoo Fitness sport armband en Jabra Sport Bluetooth headset werden getest in iPhone Magazine nummer 15.

In het iPhone Magazine nummer 16 werd de SnowLizard SLXtreme voor de iPhone 5S aan de tand gevoeld plus de Lifeproof Fré iPhone 5S met touch ID in dezelfde categorie.In de MacFan 113 worden drie producten uit het assortiment van i-Mobile onder de loep genomen. De BlueAnt Pump headset, de Lifeproof iPhone case en de SLXtreme battery case.Het Apple Blog MobileMac schreef een zeer uitgebreide review / test over de SnowLizard Extreme voor de Apple iPhone 5S. Werkelijk alles kwam aan bod. Zelfs een langdurige test onderwater in een naburige sloot. Klik op het plaatje om deze review te lezen.