opc_loader

Sigma ID.TRI GPS Sporthorloge

 • Maak turn-by-turn route's met Komoot, GPSies en de Sigma app
 • Compleet horloge voor triatleten met wedstrijdplanning, herinneringen voor eten en drinken tijdens je race
 • Voorzien van voorgeladen sporttrainingen voor hardlopen, fietsen, zwemmen
 • Waterdicht tot 5 ATM
 • Displayresolutie: 128x144 pixels - mineraalglas anti-kras display
 • Afmetingen: 35.5 x 46.8 x 11.5 mm
 • Gewicht: circa 42 gram
 • Koppel eenvoudig ANT+ of Bluetooth sensoren zoals cadans en wattage
 • Hartslagmeting via de pols
 • Voorzien van interne GPS-sensor
 • Oplaadbare Li-ion accu met een batterijduur van:
  • horlogemodus met activity tracking: 7 dagen
  • GPS modus: 8 uur
 • Siliconen horloge band met een aluminium sluiting, geen plastic sluiting
 • In de doos, naast een lader ook een bike mount
 • Supersnel wissellen van pagina's, geen lag! ook als je training gepauzeerd is kun je alle pagina's bekijken
 • Superhandige smart light, dat is een led aan de onderkant die bijvoorbeel groen aangeeft als je in de juiste hrm zone traint, of je het door jou gekozen tempo loopt
 • Ingebouwde hoogtemeter en motion sensor voor het registreren van zwem slagen en baantjes
 • Waanzinnige goede prijs, even iets anders dan als je een Garmin Fenix verliest of kwijt raakt om wat voor reden dan ook.
179,95

Kleur

 • Groen
 • Rood
 • Zwart

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Sigma is een merk dat erg bekend is in Duitsland waar de producten ontworpen worden en iets minder daarbuiten. Men maakt al jaar en dag fietscomputers, hartslagmeters en horloges. Met de ID-Tri Line-up komt Sigma met een horloge in het segment net onder de Garmin 245 en 645 serie. Een full-featured multisport horloge met een astoundingly good value. Een horloge waar je route's mee kunt lopen, een horloge waar je geplande trainingen mee kan uitvoeren en een horloge met een superhandige led aan de onderkant die met kleuren kan aangeven of je in de goede zone loopt of fietst.

Wat is er bijzonder aan de Sigma Sport iD.TRI?

Optical Heartrate Sensor

Sigma maakt gebruik van een Valencell optical hartslagmeter. Dat is super nauwkeurige sensor die met led licht aan de onderkant van het horloge de hrm meet. Dezelfde sensor word ook gebruikt in de Suunto 9 en spartan horloges. Deze hartslagmeter is een uitstekend alternatief voor hardlopers of fietsers die een standaard borstband minder fijn vinden zitten en ook minder tijd willen kwijt zijn met het omdoen.

Trainen met de iD.TRI

Stel zelf interval trainingen in op het sport horloge. Gebaseerd op tijd, afstand of hartslag. De iD.TRI heeft een gevarieerd trainingsprogramma voor u. Sommige trainingen zijn al geprogrammeerd op dit triatlonhorloge. U kunt echter maximaal 36 workouts toevoegen die u in het DATA CENTER of de SIGMA LINK-app hebt verzameld of van andere providers hebt gedownload..

Zwemmen met de Sigma

Geen zee te hoog: of je nu in een meer, op zee of in het zwembad bent, water kan de iD.TRI niets maken. Hij is tot 5 ATM waterdicht en begeleidt je betrouwbaar bij zwemtraining in alle wateren. Het slimme algoritme samen met de geïntegreerde bewegingssensor van de iD.TRI meet en berekent specifieke zwemwaarden, zoals het aantal banen, de huidige zwemstijl of het aantal slagen per baan. Het Smart Light geeft daarbij aan of je in je doelzone bent, zodat je je helemaal op het zwemmen kunt concentreren.

Wedstrijdplanning

De wedstrijdplanner van de iD.TRI bevat diverse gangbare wedstrijden. Daarnaast kunnen er nog meer wedstrijden individueel worden gepland. Omdat je zo de volgorde en de lengte van de disciplines vrij kunt combineren staat niets je volgende duathlon of swimrun in de weg.Om te voorkomen dat je in de wedstrijd hectiek niet vergeet te eten of te drinken kun je in elk sportprofiel een eet- en drinkalarm op basis van afstand of tijd configureren. Bovendien kan er ook een individueel alarm worden ingesteld, bijvoorbeeld om elk uur een zouttablet te nuttigen.

Laad GPX en komoot route's op je horloge

Zeer bijzonder is de Komoot en GPSies integratie. Als je de iPhone of Android app opent zie je meteen diverse GPSies routes in de buurt die je kunt lopen of fietsen. Heb of neem je Komoot dan heb je zelfs de beschikking over Turn-by-turn route's ideaal als je de omgeving niet kent en niet verdwaald wilt raken. De meegeleverde, speciale USB kabel kan op elke USB-aansluiting worden aangesloten, wat de gegevensuitwisseling en het opladen van de iD.TRI makkelijk maakt.

Smart Light

Het Smart Light is een led aan de onderkant van het horloge dat tal van kleuren kan aannemen. Het is niet fel of storend in je gezichtsveld maar je ziet bijvoorbeeld wel meteen of je in een goede hartslagzone loopt, of tijdzone, je stelt de functie zelf in met de Sigma app. Het is vanuit alle kijkhoeken goed zichtbaar. Ook kan het turn-by-turn aanwijzingen, doelzones en iPhone of Android smartphone notificaties weergeven.

 

Sensoren

De hoogte wordt nauwkeurig via de barometrische hoogtemeting bepaald. Naast de luchtdruk meet de sensor ook de temperatuur.Met het geïntegreerde kompas wordt de huidige bewegingsrichting altijd zo nauwkeurig mogelijk bepaald. Heb je nog meer gegevens nodig of wil je waarden met een hogere nauwkeurigheid? Dankzij ANT+ en BLE kunnen ook externe sensoren zoals vermogensmeters, snelheid-, hartslag- en cadanssensoren met de iD.TRI worden verbonden. Het scherm van de Sigma is ook onder moeilijke lichtcondities optimaal afleesbaar. Daarvoor zorgt het contrastrijke display met hoge resolutie en reflecterende eigenschappen. Om ook in het donker alles te kunnen zien kun je de achtergrondverlichting inschakelen. De iD.TRI blinkt uit door zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. Dankzij de vier toetsen en de eenvoudige menustructuur ben je snel thuis in dit triatlonhorloge en ga je in enkele stappen op je doel af. De bediening wordt ondersteund door optische aanwijzingen van het Smart Light en zachte vibraties aan je pols.

SNAPON BIKE MOUNT

De iD.TRI is voor alle situaties toegerust. Bij het fietsen draag je hem aan je pols of bevestig je hem aan de flexibele meegeleverde fietshouder. Daarmee kan de iD.TRI met slechts één handeling snel worden bevestigd of losgemaakt, wat tijdens wedstrijden waardevolle tijdsbesparing oplevert. Het is geen doorsnee sporthorloge. Met zijn slanke vorm past hij onder elk neopreen pak en ook om smalle polsen. Bovendien is hij met niet meer dan 42 gram een echt lichtgewicht. Met de gekleurde beschermring, het krasvaste display van mineraalglas en de zwarte edelstalen toetsen is de iD.TRI niet alleen optisch een hoogtepunt, maar bewijst zich ook probleemloos tijdens de harde training van alledag.

2019 Sigma iD-TRI Sporthorloge in het water
Altijd
Recensies
google_review_img