opc_loader

Fitletic Hydra 16 S/M Running Belt met 2x 250ML drinkfles

  • Stuitervrij: Fitletic Hydra 16 water bottle belts hebben gepatenteerde Dura-Comfort Technology welke garandeert: Geen gestuiter op en neer en geen geschuif van links naar rechts tijdens het hardlopen.
  • Geschikt voor bijna elke smartphone zelfs met dunne hoes bijvoorbeeld: iPhone 8 Plus, Xs, Xr en Samsung Galaxy S8+ S9+ 
  • Gebruik hem als een sportriem, een race riem, trail riem of voor de marathon. Er is ruimte voor Energy gels, race nummer, telefoon, sleutels, ID, geld et cetera
  • 2x een BPA-vrij 250 ML water flesje met quick-flow race caps en quick draw holsters. Slim ontwerp laat je de flesje makkelijk pakken en terug stoppen..
  • Waterbestendig, regenbui is geen probleem, je telefoon, geld en ID blijven droog.
  • Verstelbare riem Medium/Small 61-91 CM
39,95
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving
Deze Fitletic Hydra 16 doet wat ze belooft. Perfect blijven zitten als je aan het hardlopen bent. Ook als je een gladde hardlooptight draagt. Voorzien van 2 waterflesjes van 250 ML die je makkelijk in en uit de riem pakt. Je kunt eventueel een westrijdnummer bevestigen en er is ruimte voor je telefoon en wat gels. Het grote vak aan de voorkant is waterbestendig, perfect voor ons Nederlandse klimaat. Een riem ontworpen door hardlopers voor hardlopers, van deze Fitletic ga je erg lang plezier hebben!
Altijd
Recensies
google_review_img