opc_loader

Wahoo Fitness KICKR SNAP Power Trainer

 • Afmetingen (poten naar buiten): 74 x 66 cm
 • Gewicht: 17,2 kg
 • Geschikt voor wielformaat: 650C, 700C, 26”, 27.5”, 29”
 • Hub types: 130mm en 135mm Quick Release
 • 12 x 142 Thru Axle met aparte Adapter
 • Inclusief voorwiel verhoger
 • Weerstand: Electromagnetisch
 • Nauwkeurigheid: +/- 3% tot 1500W
 • Over the Air updates
 • Gemeten waarden: Snelheid / Afstand / Vermogen
 • Compatibel met de Wahoo Fitness Climb en Headwind
 • Kan een helling tot 12% nabootsen
 • Wahoo Fitness Kickr Snap trainer en Zwift app
499,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Deze geweldige fietstrainer bedien je eenvoudig door een van de vele beschikbare app's voor de Android telefoon, iPhone, iPad of Macbook Pro. De Wahoo Fitness Kickr Snap verbindt je draadloos door middel van Bluetooth 4.0 of ANT+. De Power Trainer maakt gebruik van een open platform, iedere software ontwikkelaar mag software maken voor deze trainer, inmiddels zijn er tal van waanzinnige virtuele programma's beschikbaar zoals Strava Segments, Velotrainer, Kinomap, TrainerRoad, Zwift, FulGaz, Bkool en vele anderen. Het vliegwiel van de Kickr Snap voelt alsof je buiten op de weg aan het fietsen bent. De trainer meet continu het wattage dat je aan het trappen bent, gaat de weg omhoog ? Dan merk je dat meteen in de kuiten. De Snap kan een klim simuleren tot 12% door haar unieke vliegwiel van maar liefst 5 kilo en sterke elektromagneet.

 

De Kickr Snap voelt zeer solide

 

De fietstrainer is gemaakt van staal en weegt 17 kilo. Niet voor niks, je hebt ook wat massa nodig om de race fiets of mountainbike stevig op de grond te houden. Je kan prima gaan staan om die Alpe d'Huez te lijf te gaan zonder het gevoel dat je kan omvallen. De Snap is geschikt voor de nieuwste 29 inch mountainbikes en alle racefietsen. De standaard naaf maten van zowel 130 mm als 135 mm / 142 mm worden ondersteund. Het unieke vliegwiel en de elektromagneet zetten de eigenschappen van het terrein op zeer realistische wijze om in weerstand op uw fiets.

 

Verschil standaard Wahoo Fitness Kickr en de Kickr Snap

 

Het verschil van deze nieuwe Wahoo Fitness Kickr Snap en haar grote broer is onder meer de precisie van de wattage meting 3% ten opzichte van 2%, het maximale klim percentage, 12% ten opzichte van 20%, de maximale weerstand 1500w ten opzichte van 2200w en de wijze van het gebruik. Zo plaats je de fiets bij de Kickr zonder achterwiel direct op de cassette van de fietstrainer maar maakt de Kickr Snap gebruik van een 'Wheel-On design',een meer traditioneel systeem dat snel en makkelijk in gebruik is maar iets meer slijtage aan de banden en geluid produceert. Welke trainer meer geschikt is voor u hangt af van de intensiteit waarmee u fietst en welke doelen u nastreeft.

 

YouTube video Wahoo Fitness Snap fietstrainer

 

Beelden zeggen uiteraard meer dan woorden, in onderstaande video krijgt u een goede indruk wat dit geweldige product allemaal in huis heeft. Een trainer waar u jaren lang plezier van zult hebben. U zult verstelt staan van de mogelijkheden van de Snap, het enorme aanbod van software, routes en etappe's. Kwaliteit, gemaakt door mensen met een passie voor fietsen.

 

 

 

Aanbevolen artikelen:

Altijd
Recensies
google_review_img