opc_loader

Wahoo Fitness KICKR Headwind Bluetooth Fan

  • Slimme bluetooth ventilator / fan voor je fietstrainer
  • Compatible met de Wahoo KICKR Power Trainer 2018, KICKR Core 2018 en KICKR Snap 2017
  • De Headwind kan een tegenwind creëren met een luchtstroom tot wel 48 km per uur
  • Je kunt de tegenwind koppelen met de snelheid of hartslagzone, gaan die omhoog dan krijg je meer tegenwind.
  • Uiteraard kun je de fan ook handmatig instellen met 4 standen op het apparaat of via de Wahoo Fitness app
  • Voor een maximaal effect is de luchtstroom aangepast op de vorm van een renner in fietshouding. Je zult versteld staan hoeveel dit scheelt met een normale ventilator waarbij een hoop lucht loos de kamer in wordt geblazen.
  • Verbindingsmogelijkheden: Bluetooth om met de Wahoo app handmatig de ventilator te bedienen en ANT+ om de fan te laten bedienen door de fietstrainer, hartslagmeter of snelheidsensor.
  • Maximale snelheid luchtstroom: 48 km/per uur
  • Gewicht: 5,44 kilo 
229,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Wahoo Kickr Headwind Bluetooth Fan zorgt voor een heerlijke verkoeling tijdens je rit op de indoor fietstrainer. Maar deze ventilator kan meer dan dat. Door de Wahoo te koppelen met jouw Wahoo fietstrainer wordt de kracht van deluchtstroom automatisch aan de intensiteit van je training aangepast. Kortom: hoe harder jij fietst, hoe meer tegenwind je krijgt. Met een maximale luchtstroom van wel 48 km per uur is dit een hele bijzondere ervaring. Voor een maximaal effect is de luchtstroom aangepast op de vorm van een renner in fietshouding. Je zult versteld staan hoeveel dit scheelt met een normale ventilator waarbij een hoop lucht loos de kamer in wordt geblazen.

Om het klimaat de controleren zijn er drie mogelijkheden. Je kan de Wahoo Fitness Headwind koppelen met je trainer, hartslagmeter of snelheidssensor zodat de luchtstroom automatisch sneller gaat op het moment dat de intensiteit van je training toeneemt. Daarnaast kan je handmatig de snelheid aanpassen door 1 van de 4 standen op de trainer te kiezen. Ook is het mogelijk de snelheid met de Wahoo App aan te passen. Afmetingen van de ventilator zijn: 46cm x 30cm x 48 cm ( uitgeklapt )

In deze video zie je hoe de Wahoo Fitness Kickr Headwind functioneert:

 

 

Altijd
Recensies
google_review_img