opc_loader

Wahoo Fitness KICKR Power Trainer v4.0

 • Compatibel met Quick Release 130-135 MM en Thru Axle 12x142,12x148
 • Compatibel met de volgende maat fietsen: 24" RD / 24" MTB / 650c RD / 26" MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB
 • Ruimte voor Racefiets en Mountainbike schijfremmen
 • Standaard meegeleverd in de doos: cassette SRAM/Shimano 11 Speed (11-26)
 • De Kickr 2020 meet je wattage, meet je cadans en uiteraard snelheid en afstand
 • Realistisch weg gevoel door het nieuwe groot zwaar 7.2 KG vliegwiel
 • Sta op je pedalen voor beklimmingen tot 20%! Trek een sprint tot maximaal 2200 Watt!!
 • Wahoo Fitness Kickr 3 trainer en Zwift app
 • Compatibel met Zwift, met Strava Segments met Kinomap, TainereRoad en 20 andere app's
 • Bluetooth en ANT+ en compatibel met de nieuwe Wahoo Fitness CLIMB en Wahoo Headwind
 • Door een nieuw design is de Kickr super stil, een van de stilste biketrainers die er te krijgen is
1.199,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Met deze fietstrainer kun je in de winter veilig binnen trainen. De Wahoo KICKR Power Trainer V4.0 is nog stiller dan de eerdere versies van deze erg populaire fietstrainer. Met een vermogen van maximaal 2200 watt kan de Wahoo KICKR fietstrainer een stijgingspercentage tot maar liefst 20% simuleren maar kun je ook voluit sprinten. Doordat je de hoogte kunt afstellen kun je de Powertrainer gebruiken met nagenoeg iedere racefiets of mountainbike. De nieuwste software van de Wahoo KICKR Power Trainer V4.0 heeft nog functionele upgrades voor de fanatieke fietsliefhebber. De software is nog beter geworden waardoor het fietsgevoel tijdens het klimmen en het sprinten nog realistischer is geworden. De weerstand wordt traploos aangepast en voelt dus niet schokkerig aan te voelen. Vooral bij een sprintje of het bergop en bergaf rijden op bijvoorbeeld Zwift merk je dit erg goed. Natuurlijk kun je ook jouw fiets met schijfremmen moeiteloos gebruiken op de Wahoo KICKR smart trainer. De Kickr heeft een uitmutend weggevoel, mede door het zware vliegwiel dat je op gang moet brengen en dat doordraait als je de benen stil houdt, net als op de weg. De wattagemeter van de Kickr is zeer nauwkeurig. Programma's en app's zoals Zwift, Trainerroad, Rouvy en vele anderen maken binnen trainen leuk en competitief. Je kunt tegen andere mensen fietsen over de hele wereld of lekker in een peloton hangen. Andere fietsliefhebbers begroeten onderweg en natuurlijk jouw Strava segmenten verbeteren. Je haalt je achterwiel uit je racefiets of mountainbike, klikt je fiets op de Kickr v4.0 Power Trainer, start een app op de AppleTV, Tablet, Telefoon of Laptop en klaar om te trainen.

In de verpakking

De Kickr wordt standaard geleverd met een 11 Speed SRAM/Shimano cassette. Ook in de doos een 130/135 mm Quick Release snelspanner, Adapter voor 12x142mm en 12x148mm steekas en spacer voor montage 8, 9 en 10 speed cassettes. Dit nieuwste model is ook geschikt voor fietsen met een schijfrem.

Per september 2019 ook cadans weergave

Deze Kickr v4 geeft nu ook zelf de cadans / trapritme door. Er is dus geen aparte sensor meer voor nodig. Deze cadence informatie zit in het Bluetooth ANT+ power signaal. Dat is fijn want de veelgebruikte Apple TV voor Zwift kan naast de remote maar twee andere bluetooth kanalen aan. Nu kun je de trainer met haar wattage en speed en cadans aansluiten en ook nog een hartslagmeter en ben je helemaal compleet. De trainer kun je met 3 apparaten tegelijkertijd koppelen dus met een horloge, fietscomputer en laptop/tablet/Apple TV bijvoorbeeld.

Trainingsprogramma's keuze te over

De Wahoo KICKR CORE trainer is compatible met vele trainingsprogramma’s. Hierdoor kan je als gebruiker een programma uitkiezen dat goed bij je wensen aansluit . Geschikte programma’s zijn onder andere Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap, Virtual Training, en Velo Trainer. De grote keuze aan apps en software in combinatie met de Bluetooth Smart en ANT+ connectie zorgt ervoor dat je met diverse devices aan de slag kunt, zoals je Windows computer, Mac, AppleTV 4 iPhone, iPad, tablet of Android Phone.

 

Introductie Wahoo Fitness Kickr i-Mobile Bikemotion Utrecht 2012

In 2012 kwam de Wahoo Kickr vermogenstrainer op de markt. i-Mobile had hem als eerste in huis via een Duitse fietsmaat van Chip Hawkins de oprichter van Wahoo. Ik had hem net op tijd voor de Bikemotion in Utrecht, zie onderstaande foto. Veel aanloop omdat niemand nog een trainer had gezien waarbij je het achterwiel uit je eigen fiets moest halen. Veel gefronste wenkbrauwen, het viel niet mee om de software app op de iPad aan de praat te houden, alles was beta en de connectie wilde nog wel eens wegvallen. Veel is er sindsdien veranderd op de fietstrainer markt. Iedereen, zelfs Tacx heeft zijn platform open gegooid en laat haar trainers verbinden met tal van programma's. Weg is de tijd van DVD's kopen voor veel geld met slecht 1 route. De nieuwe 2019 Kickr Core is alweer de 6e generatie fietstrainer van Wahoo Fitness.

 

Welke fietstrainers gebruiken de teams in de Tour de France 2019?

Het is natuurlijk leuk om te zien welke trainers de topteams gebruiken. In onderstaande video kom je dat te weten. Team INEOS gebruikt in ieder geval Wahoo. Wel leuk om te vermelden, INEOS voorheen Sky kwam zelf in 2013 naar Wahoo om te vragen of ze hun trainers mochten gebruiken. Wel gratis uiteraard. Zo moeten we het ook wel een beetje zien, Tacx sponsort 11 teams, de vraag is waarom zoveel, waarom niet iets minder teams en dan wat sponsoring naar vrouwenteams bijvoorbeeld. Maar zo is nu de situatie.

 

Geschikt voor Wahoo KICKR Climb en Headwind

Dit topmodel van Wahoo ondersteunt natuurlijk ook de Wahoo KICKR Climb en de Wahoo KICKR Headwind. De fietstrainer geeft automatisch aan de Headwind en Climb door hoe hard je gaat en wat het stijgingspercentage is. De Climb zorgt ervoor dat je fiets, vanuit de voorvork, verticaal kan bewegen, naar gelang het stijgingspercentage. Op deze manier zit je in dezelfde houding alsof je echt klimt of daalt. Hiermee worden je klimspieren realistischer gebruikt en verbetert je traptechniek voor het klimmen. De Headwind zorgt voor erg veel verkoeling en gaat harder blazen zodra je harder gaat fietsen, net als buiten.

Altijd
Webwinkel keur

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen