opc_loader

Saris H3 Direct Drive Smart Trainer

 • Stiller dan ooit, de Hammer 3 is 5x stiller dan de vorige generatie, 59 decibel bij 36 km per uur fietsen
 • Maximale afwijking is 2%
 • Electromagnetische weerstand en een vliegwiel van 9 kg, met de hand gebalenceerd voor een minimum aan vibratie
 • No External Sensors Required: measures speed, cadence and power.
 • Voorzien van ANT+ en Bluetooth, verbind met de Apple of Windows laptop, Apple TV, Tablet of telefoon
 • Zwift, TrainerRoad, Rouvy gecertificeerd
 • Geschikt voor racefietsen en mountainbikes met een achterwiel: 24" RD / 24" MTB / 650c RD / 26" MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB
 • Maximale power output: 2000 watts 
 • Maximale klim simulatie 20%
 • Twee uitklapbare poten zorgen voor een stabiele set-up zodat je kan gaan staan in een zware klim 
 • Meet snelheid, cadans en wattage, geen externe sensoren meer nodig
 • Gemaakt in Amerika met gegoten aluminium onderdelen
 • 20 lb precision balanced flywheel
 • Geïntrigeerd handvat, Direct drive design, dus geen trainingsbanden meer nodig
 • Built-in front wheel block
 • Voor SRAM 12 speed liefhebbers is een XD/XDR Body optioneel verkrijgbaar
 • Compatibel met Shimano 8-11 speed cassettes
 • Compatibel met Thru-axle en schijfrem uitgevoerde fietsen met een achtervork van 142 of 148
 • Compatibel met Quick-release uitgevoerde fietsen met een achtervork van 130mm en 135 mm
 • Dit is de beste trainer voor fietsers die houden van een ERG training, met name door het uitstekende reactievermogen van de Saris Hammer 3 trainer
999,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  2  items
Beschrijving

De Hammer versie 3 wordt gemaakt door Saris een fabrikant in Wisconsin Amerika dat fietsdragers, powermeter en fietstrainers maakt. 45 jaar geleden begonnen Sara en Chris Fortune dit bedrijf en de fietstrainers werden gemaakt onder de naam CycleOps en wattagemeter onder de naam PowerTap, dat laatste merk is verkocht aan SRAM en Sindsdien vallen de trainers nu onder de naam Saris. Maar anders dan de Wahoo Kickr en Tacx Neo wordt het in Amerika gemaakt en geassembleerd, zo ook bijvoorbeeld het 9 kg zware vliegwiel en het is fijn dat dat met de hand is gebalanceerd, dat voorkomt vibraties. De wattagemeter van de Hammer v3 is zeer nauwkeurig, een maximale afwijking van 2%. Programma's en app's zoals Zwift, Trainerroad, Rouvy en vele anderen maken binnen trainen leuk en competitief. Je kunt tegen andere mensen fietsen over de hele wereld of lekker in een peloton hangen. Andere fietsliefhebbers begroeten onderweg en natuurlijk jouw Strava segmenten verbeteren. Je haalt je achterwiel uit je racefiets of mountainbike, klikt je fiets op de Hammer Power Trainer, start een app op de AppleTV, Tablet, Telefoon of Laptop en klaar om te trainen.

Waarom is dit een van de beste trainers die je op dit moment kunt kopen?

De concurrentie is enorm in het top segment fietstrainers. En ook voor seizoen 2021-2022 is het bij alle trainers weer stiller, steiler en krachtiger. Ook Deze Hammer 3 is de stilste trainer die ze ooit gemaakt hebben in Madison Amerika. 5 deciber stiller dan de vorige Hammer. En met een maximale weerstand van 2000 watt en 20% klimmen een krachtpatser. Waar deze fiesttrainer echt in uitblinkt is ERG trainingen. Dit omdat de hammer 3 heel gelijdelijk en 'smooth' de weerstand van het vermogen kan laten toenemen of afnemen en heel constant een zelfde weerstand kan geven. Het weggevoel mede door het 9 kg zware vliegwiel is ook erg goed.

Let op

De Saris Hammer 3 wordt niet geleverd met een cassette. Dus je dient zelf een 9/10/11 Speed SRAM/Shimano cassette te plaatsen. Een nieuwe cassette is een mogelijkheid of degene van je achterwiel afhalen als je die in de winter niet gebruikt. iMobile kan uiteraard ook een cassette leveren. Wel zit standaard in de doos naast een 130/135 mm Quick Release ook desteekas adapters voor een 12 mm 142 of 148 mm achtervork. Dit nieuwste model is ook geschikt voor fietsen met een schijfrem.

ERG Training

Twee manieren om een work-out te doen ERG of SIM mode. Bij ERG zorgt de trainer voor een constante weerstand bv 200 watt. Of je nu schakelt of een cadans hebt van 70 of 113. De weerstand blijft hetzelfde. Zo kun je in Zwift of Trainerroad blokken afwerken. Bv 10 minuten 200 watt, 5 minuten 300 etc. In sim mode wordt de weerstand bepaalt door het gewicht van de fietsen, of het op het scherm omhoog of omlaag gaat. ERG komt van ERGO wat werk betekent in het Latijn, dus ERG is werken op een bepaalt niveau.

Trainingsprogramma's keuze te over

De Saris Hammer 3 trainer is compatible met vele trainingsprogramma’s. Hierdoor kan je als gebruiker een programma uitkiezen dat goed bij je wensen aansluit . Geschikte programma’s zijn onder andere Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap, Virtual Training, en Velo Trainer. De grote keuze aan apps en software in combinatie met de Bluetooth Smart en ANT+ connectie zorgt ervoor dat je met diverse devices aan de slag kunt, zoals je Windows computer, Mac, AppleTV 4 iPhone, iPad, tablet of Android Phone.

 

Installatie van de Saris Hammer versie 3

In onderstaande video zie je hoe je de cassette installeert en hoe je de fietstrainer klaar maakt voor gebruik.

 
Altijd
Recensies
google_review_img