opc_loader

Smoove Universal Chain Lube

  • Smoove is een kruising tussen olie en wax. Als je jouw ketting met smoove behandeld hebt zul je merken dat hij stiller en schoner blijft.
  • Gemaakt in Zuid-Afrika door liefhebbers die fietsen ademen
  • Neem eens een kijkje op de site van Spoke Works de fabrikant, dan krijg je een goed idee met welke passie ze dit product maken.
  • Fles heeft een inhoud van 125 ML goed voor vele smeerbeurten die elk een kilometer of 600 meegaan. Afhankelijk uiteraard van modder, sneeuw et cetera
  • Geschikt voor mountainbikes en racefietsen
18,95
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving
Spoke Works in Zuid- Afrika is een heel klein bedrijfje met een paar werknemers, Ruan Deyzel is er 1 van en hij ontwikkelde Smoove. Een soort kruising tussen wax en olie die je ketting verwent en zo lang mogelijk als nieuw houdt. Je brengt hem aan op het midden van je racefiets, MTB of normale fiets, daar waar er frictie is tussen je schakels. De buitenkant is eigenlijk niet zo belangrijk die kan als je ketting niet van roestvast materiaal is een beetje roesten. Maar we dwalen af. Smoove kun je gebruiken in de winter, in de zomer, modder dat maakt allemaal niet uit. Het beste is om Smoove een uur te laten inwerken maar liever nog een hele nacht. Breng niet teveel aan anders krijg je wat wax-achtig residu opbouw bij je achter derailleur wieltjes. Overigens ook niet onbelangrijk, Smoove is 100% biologisch afbreekbaar. Dit is toch een superfijn kadootje om te krijgen, iedereen heeft wel een fiets waarvan de ketting zo nu en dan onderhoud nodig heeft. Of doe je zelf een plezier en neem de beste smeer voor je ketting, liquid gold!!
Altijd
Recensies
google_review_img