opc_loader

Pedro's Chain Pig Kit - kettingreiniger met degreaser

  • Pedro's Chain Pig Kit bestaat uit een kettingreiniger, handige borstel om de cassette schoon te maken. 100 ML degreaser voor 3x volledig reinigen van je ketting en 4x samples van ketting smeer, voor de zomer en winter.
  • Deze kettingreiniger bevestig je eenvoudig met het haakje naast je onderste derailleur wieltje zo kun je hem hands-free gebruiken.
  • Vul de de Chain Pig met 30 ML degreaser, klik hem dicht en draai je trapper ongeveer 25x achteruit. De extra lange borstels zorgen voor een schone ketting, de spons in het apparaatje houd je vloer droog.
  • Er zitten 4 verschillende smeermiddelen in de set. Daarmee kun je de ketting smeren en nadat je ze allemaal gebruikt hebt, heb je vast ook een favoriet
  • Zoek je een cadeau voor jezelf of een leuk cadeau om te geven aan iemand die fietst of dat nu een wielrenner of MTB liefhebber is, met deze set zit j echt altijd goed, elke fietser kan dit goed gebruiken.
42,95

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  2  items
Beschrijving

Deze Pedro's Chain Pig 2 is een handig apparaat om de fietsketting grondig schoon te kunnen maken zonder dat je de ketting van de fiets hoeft te verwijderen.  De kettingreiniger is voorzien van extra grote borstels om je ketting goed schoon te maken. In de Chain Pig zit een spons die de rommel die van je ketting afkomt absorbeert om knoeien te voorkomen. Een slimme kettinghaak zorgt voor een handsfree bediening. In de verpakking ook een flesje 100ML degreaser, een schoonmaakborstel en 4 soorten ketting smeer. Alles om je ketting goed te cleanen en weer in te vetten. 

Altijd
Recensies
google_review_img