opc_loader

Surly Kid Corral set

  • De Surly Kid Corral monteer je op de Rear Deck van je Big Dummy fiets.
  • De set is zo ontworpen dat je de kleintjes meer of minder vrijheid kunt geven. De Side Rails kun je namelijk in en uit schuiven voordat je ze vast schroeft. Zo kun je de railing helemaal rondom doen of voor de helft / driekwart.
  • In de set zitten dus de Side Rails, de complete Deck Bar, de 2 zachte Deck Pads waar ze op kunnen zitten en 2 Rail Collars om je Dummy Rails extra te verstevigen.
  • De Kid Corral is getest en compatibel met montage van maximaal 2x Thule Yepp Maxi voor de nog kleineren onder ons.
399,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving
In deze Kid Corral set zitten de Side Rails, de Deck Bar, 2x Deck Pads, 2x Rail Collars en alle roestvaste bevestiging materialen. Zo creëer je een veilige en fun plekje op het grote Rear Deck van je Surly Big Dummy. De Side rails kun je links en recht inschuiven. Zo ben je flexibel in het geven van vrijheid per plek. Je kan bijvoorbeeld de achterste plek omringen met een rail en de voorste plek niet of aan 1 kant. De Deck Pads zorgen ervoor dat iedereen zacht kan zitten. De Deck Bar is een fijn stuurtje die het vasthouden rond de heup overbodig maakt. De Rail Collars zorgen voor het extra verstevigen van je Dummy Rails aan de zijkant. Kortom een complete set waar jullie veel plezier van gaan hebben!
Altijd
Recensies
google_review_img