opc_loader

Surly Disc Trucker 700c Frame Pure-bred Touring Bike

 • Frame en voorvork zijn gemaakt van 4130 CroMoly steel. De bovenbuis, onderbuis en zitbuis zijn double-butted wat wil zeggen dat de de wanddikte aan de uiteinden dikker zijn dan in het midden van de buis omdat een frame nu eenmaal het zwaarst wordt belast aldaar.
 • Geschikt voor schijfremmen en remschijven met een maximale diameter van 160 mm. Type bevestiging I.S. 51mm
 • M5 getapte bevestiging ogen op de voorvork en frame voor front en rear rack, 3 bidon houders, spatborden en bagagedrager
 • Fraaie geintrigeerde houder voor extra spaken en fietspomp
 • Geschikt voor 700c banden van 45 mm breed of 42 mm als je spatborden monteert
 • Bottom Bracket 68 mm BSA, balhoofd EC34/28.6 - EC34/30, voor derailleur 28.6 mm bottom-pull
 • Benodigde zadelpen: 27.2 mm - Geschikt voor QR wielsets 135 mm achter, 100 voor.
 • Klassieke details, in fraaie 2020 Bituminous Gray gespoten dit Surly Disc Trucker frame
 • Maximaal kettingblad voor: 1x 44T 2x 42/53T of een triple 38/52/56T
649,00

Kleur

 • Bituminous Gray
 • hi-viz Black
Maat frame

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Je kunt de Disc Trucker zien als de overtreffende trap van de befaamde Long Haul Trucker. Dezelfde reputatie op het gebied van de combinatie van  snelheid, comfort en 1000 en 1 mogelijkheden met daar bovenop de pure rempower van schijfremmen. Het is Surly’s antwoord op de vraag voor een fiets die zich thuis voelt op asfalt en gravel paden. Met een dropbar stuur. Met ruimte en bevestiging mogelijkheden voor een rack voor en achter, voor een bagagedrager, voor bidon houders; 3 zelfs. Dan hebben we het nog niet over de banden gehad. Ook daar kun je enorm variëren, wat smaller en een hoge bandenspanning of juist heel breed en wat minder druk in je banden. Je kunt gaan tot maximaal 700c, 45 mm breed of 42 mm als je ook een spatbord wilt. Er valt zoveel te vertellen over dit frame. Deze prachtige 2020 Bituminous Gray uitvoering heeft een klassieke uitstraling, te meer versterkt door mooie details zoals de kroon van de voorvork, speciale nokjes om een extra spaak mee te nemen, downtube shifter bosses waar je de kabels door kan laten lopen. Je kunt hem uitvoeren met een 1x11 Groep, of een 2x10 of zelfs een triple blad voor. Een Race of GRX Groep is het meest logische, een MTB groep kan ook maar dan moet je iets verzinnen voor de shifters, Een Shimano XT met 9 versnellingen kun je bedien met een standaard race remgreep / shifter, bij meer verzetten en een dropbar moet je denken aan microshifters bijvoorbeeld. Bel of mail me dan overleggen wat werkt en wat niet.

Aanbevolen artikelen:

Altijd
Recensies
google_review_img