opc_loader

SKS Tubeless Kit 25 mm - 2x ventiel - 9m tape en 2 flesjes sealant

Heb je de keuze gemaakt om Tubeless te gaan? Dan heb je wat spulletjes nodig. Je begint met je velg te ontdoen van de velg band, ontvet het geheel goed.
Laat het hem op kamer temperatuur komen. Plak het tape 1.5 keer om het wiel, begin een centimeter of 40 voor het ventiel gat. Maak een superklein gaatje bij het ventielgat en prik de ventiel er door. Niet te vast aandraaien! Laat het rubber rond het ventiel zijn werk doen. Nu is het tijd om de band erop te doen. Verwijder het binnewerk van het ventie met de meegeleverde Valve extractor. Tijd om er sealant in te doen. Hoeveelheid hangt af van de grote van de band. Nu is het tijd om op te pompen. Soms lukt dat met een normale pomp, soms moet er in 1 keer veel lucht in met een compressor of speciale tubeless pomp. En dan ben je klaar. Bandendruk laag en fietsen maar!In de SKS Tubeless kit 2 zitten: 
  • 2x 125 ml flesjes TYRE sealant
  • 2 tubeless valves
  • 9 meter tape van 25 mm breed
  • Valve extractor
  • Replacement valve
  • Adapter for SV/DV
  • 2x stukje slang om het vullen makkelijker te maken
39,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  1  items
Beschrijving
Heb je de keuze gemaakt om Tubeless te gaan? Dan heb je wat spulletjes nodig. Je begint met je velg te ontdoen van de velg band, ontvet het geheel goed.<br />Laat het hem op kamer temperatuur komen. Plak het tape 1.5 keer om het wiel, begin een centimeter of 40 voor het ventiel gat. Maak een superklein gaatje bij het ventielgat en prik de ventiel er door. Niet te vast aandraaien! Laat het rubber rond het ventiel zijn werk doen. Nu is het tijd om de band erop te doen. Verwijder het binnewerk van het ventie met de meegeleverde&nbsp;Valve extractor. Tijd om er sealant in te doen. Hoeveelheid hangt af van de grote van de band. Nu is het tijd om op te pompen. Soms lukt dat met een normale pomp, soms moet er in 1 keer veel lucht in met een compressor of speciale tubeless pomp. En dan ben je klaar. Bandendruk laag en fietsen maar!
Altijd
Recensies
google_review_img