opc_loader

2022 Wahoo ELEMNT Bolt V2 bundel compleet

 • Met de ELEMNT BOLT V2 bundel heb je in één keer alles wat je nodig hebt om je prestaties te monitoren!
 • Complete en aerodynamisch vormgegeven GPS fietscomputer
 • Veel gebruikt door PRO Teams zoals BORA, INEOS, AG2R, Quickstep en onze eigen Mathieu Van der Poel
 • Nu voorzien van 2.2” kleurenscherm met 64 kleuren. Scherm ligt minder diep dan bij de grotere broer de ROAM
 • Wordt geleverd inclusief aerodynamische out-of-front stuurhouder voor de racefiets en stuurpenhouder die vaak op de MTB gebruikt wordt
 • Zeer eenvoudig te installeren en de schermen naar eigen wens in te delen met de ELEMNT Companion telefoon app
 • 1 rij programmeerbare LED’s geven meldingen voor o.a. route zo gaan de ledjes knipperend van links naar rechts als je naar rechts moet en vica versa voor link, hartslag zones, wattage en inkomende berichten of gesprekken
 • Gebruiksvriendelijke smart drukknoppen aan de voorkant
 • Gemakkelijk toegankelijke zijknoppen om in- of uit te zoomen op datavelden
 • Compatible met vele ANT+ en Bluetooth wattage / powermeters zoals die van 4iiii, Garmin, Favero Assioma, Stages en Quarq
 • Geeft smartmeldingen van smartphone weer, zelfs Whatsapp maar je kunt dit ook allemaal uitzetten!
 • Live tracking modus om vrienden te vinden en volgen
 • Met complete turn-by-turn navigatie. De nieuwe 2021 Bolt v2 weet echt waar je bent, zal je omleiden als de weg is opgebroken en brengt je naar de start van je route
 • Draadloos synchroniseren met Strava, Ride en Komoot mogelijk
 • Compatible met Wahoo KICKR PowerTrainer; bestuur jouw fietstrainer met de ELEMNT BOLT 2.0
 • Voorgeladen met gratis kaarten van nagenoeg de hele wereld
 • Ambient Light Sensor voor het dimmen van je scherm in de schermer en juist feller in tunnels en onder een dik bladerdek
 • WiFi voor makkelijk syncen van KOMOOT en Strava
 • Shimano Di2 en SRAM TAP ondersteuning, Garmin Radar ondersteuning
 • USB-C voor snel laden, als je hem opgeladen hebt kun je 15 uur fietsen
 • Geleverd met Wahoo Fitness Tickr 2 hartslagmeter, RPM Speed sensor en een cadans sensor

Dit pakket bevat:
 • Wahoo ELEMNT BOLT V2 GPS Bike Computer
 • Aero Integrated Out Front Steun
 • Stuurpen bevestiging
 • Hartslagmeter Tickr V2
 • Snelheids- en cadanssensor
 • USB-C oplaadkabel
 • Quick Start Handleiding
 • Important Product Info Handleiding

 

339,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  6  items
Beschrijving

Wahoo focust op de kerntaak van een fietscomputer, wat je in beginsel verwacht van een GPS fietscomputer doet de Bolt v2 het beste van allemaal. Pagina's indelen op de nieuwe Bolt, een route maken, een Strava segment selecteren gaat mega eenvoudig met de bijbehorende Wahoo ELEMNT companion app. Je zal merken, binnen 10 minuten heb je hem helemaal door. Neem daarbij de lange batterij duur van 15 uur, het perfect afleesbare scherm en de compabiliteit en je begrijp waarom je de Bolt meer en meer ziet opduiken om je heen.

Wat zit er in de Wahoo Bolt Bundel?

Wahoo Tickr v2 hartslagmeter

Houd je hartslag bij met maximale nauwkeurigheid en koppel je hartslag via Bluetooth en ANT+ met jouw Bolt. De Wahoo Tickr Generatie 2 wordt geleverd met een zachte band van textiel met hoogwaardige elektroden die garanderen dat je hartslag nauwkeurig wordt gemeten. Het materiaal zit heel comfortabel en de uitstekende gesp houden de band stevig op zijn plaats. Ledlampjes geven aan wanneer een apparaat is aangesloten. De C2032 batterij van deze topper gaat tot wel een jaar mee. Is de batterij na veelvuldig gebruik leeg, dan vervang je deze gemakkelijk zelf

Wahoo RPM Cadence sensor

Met deze Wahoo Cadanssensor kun je tijdens het fietsen het aantal omwentelingen van je voeten bijhouden. Deze sensor is draadloos, gemakkelijk te onderhouden en over te zetten op een andere fiets. Je bevestigt de Wahoo Cadanssensor aan een van je pedaalarmen. Hij werkt zonder magneten en hoeft niet te worden uitgelijnd waardoor je snel op pad kunt en kunt letten op je cadans. Vooral oudere fietsers, ikzelf niet uitgezonderd trappen vaak te zwaar, vooral als je moe wordt. Met deze sensor kun je dat beter in de gaten houden en jezelf dwingen wat lichter te fietsen. Vervangbare C2032 batterij (meegeleverd). 

Wahoo RPM Speed sensor

De Wahoo RPM Snelheidssensor ANT+ is een compacte sensor die moeiteloos nauwkeurig de fietssnelheid vastlegt. De sensor is eenvoudig op de voornaaf van je voorwiel van de racefiets of mountainbike te bevestigen. Maar de Bolt heeft toch al GPS snelheid? Zeker, maar de sensor werkt ook als je onder de bomen fietst en geeft real-time je snelheid door, de GPS loopt altijd iets achter. Let wel aan het einde van je rit is de gemiddelde snelheid en afstand hetzelfde bij een sensor in verglijking tot de GPS.Batterij-tje gaat ongeveer een jaar mee.

ELEMNT telefoon app

Met de ELEMNT app kun je jouw bolt naar wens indelen, pagina's aanmaken en bijvoorbeeld de led's aan de bovenkant een functie geven, zoals jouw hartslagzones. Je kunt sensoren koppelen, routes maken en tracking aanzetten. Zo kunnen ze thuis volgen waar je bent.

Strava in optima forma

Je kunt je Strava account koppelen. Zo worden na je rit automatisch je gegevens naar Strava gestuurd. Want staat het niet op Strava dan is het niet gebeurd ;-).Synchronisatie werkt ook de andere kant op, maak een route op de laptop op Strava en de GPX staat via WiFi op de Bolt. Ook kun je met live Segments aan de gang. Daar heb je wel Summit Analytics voor nodig.

De mounts die zijn inbegrepen

In de doos zitten de out-of-front aero mount en stuurpen mount. De out of front is geschikt voor sturen met een diameter van 31.8 mm, een standaard maat. De stem mount wordt vaak op de mountainbike gebruikt. Heb je eeen ovaal stuur of een stuur met stuurpen geintrigeerd dan heb ik een zogenaamde Splayd mount voor je.

 

Ondersteund nagenoeg alles

De Element ondersteund via ANT+, en Bluetooth Smart zeer veel sensoren, niet alleen de meegeleverde hartslag, cadans, snelheid sensoren maar ook wattage en elektronisch schakelen zoals de Shimano Di2, SRAM eTAP,FSA WE, Campagnolo EPS en ook de BSX en Moxy Muscle Oxygen sensors. Onderweg kunt u natuurlijk de Strava Segments fietsen als u ze in de route heeft aangegeven zal de Bolt een seintje geven als er een segment aankomt en kunt u los om een KOM te proberen. Let wel voor Live Segments heb je wel Strava Summit Analytics nodig. Na uw rit is 1 druk op de knop genoeg om de training te uploaden naar uw favoriete platform. Een van mijn klanten is op fietsvakantie naar Berlijn gegaan en heeft geschreven over zijn ervaring met het navigeren en routes maken met de Wahoo ELEMNT Bolt, hier lees je zijn verhaal.

De Wahoo ELEMNT Bolt en Bolt V2 ondersteunt nu ook de Garmin Varia Radar

De fietsradar van Garmin wordt ook ondersteund op de Wahoo ELEMNT fietscomputers. (animatie is van de Bolt 1, bij de Bolt 2 is het nog mooier in kleur ) Zo zie je achter opkomend verkeer op je fietscomputer naderen. De Garmin Varia Achteruitkijk Radar is daarnaast ook een super compact en veilig fiets achterlicht. De achteruitkijk radar waarschuwt je voor achteropkomend verkeer tot zo"n 140 meter afstand en het achterlicht gaat extra fel branden als er een voertuig achter je rijdt! Waarschuwingen zijn eenvoudig af te lezen op de Wahoo ELEMNT Bolt v2, kijk maar eens op de foto hiernaast. Als een auto of motor harder rijdt dan normaal wordt de rechterkant van je scherm zelfs donker. Verschil met weergave op een Garmin Edge fietscomputer is dat als er geen auto in de buurt is, het hele scherm wordt gebruikt voor navigatie of gegevens. Pas als er een auto nadert verschijnt er info op je scherm. Je kan eventueel ook de Led's aan de bovenkant van je Bolt gebruiken als waarschuwings methode.

Nieuw vanaf april 2022 'summit climbing'

Als je aan het klimmen bent dan kun je niet genoeg afleiding en info hebben. Als je deze feature aanzet tijdens een geladen route dan zie je onderweg de klimmetjes en afdalingen die je tijdens de route gaat tegen komen op de climbing pages. Op je klimpagina kun je verder inzoomen en zien waar de moeilijkstukken zitten, hoe lang de klim nog duurt, percentages et cetera.

Last but no least, de aero out-of-front mount

Bij Wahoo heeft men ook zeer veel aandacht besteed aan Aerodynamic. Als u de meegeleverde Aero mount gebruikt zorgt de Bolt voor 50% minder luchtweerstand dan bijvoorbeeld een Garmin Edge 5 serie. Dat scheelt op een 40 KM triathlon rit toch al gauw 12 seconden tijd of 1.5 Watt vermogen. Dat is snel verdiend.

Altijd
Recensies
google_review_img