opc_loader

Wahoo Fitness ELEMNT Bundel GPS fietscomputer

359,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

In deze bundel is het beste van Wahoo Fitness samen gebracht. Zo is daar de snelheid, afstand en cadans sensor die je zonder magneetjes op het crankstel en naaf monteert. Wegen nagenoeg niets maar werken zeer nauwkeurig. Zo is daar de Tickr hartslagmeter die comfortabel zit en met een blauwe led laat zien verbinding te hebben met de fietscomputer en met een rode led de hartslag detectie laat zien. En last but not least is daar de nieuwe Wahoo Fitness ELEMNT fietscomputer. De eerste computer die je zelf indeelt met de iPhone of Galaxy, die met WiFi automatisch synchroniseert en je Strava fiets routes zonder enig omkijken klaar zet op je computer. Ingebouwde GPS en nagenoeg alle kaarten van de wereld. Leds aan de zijkant en bovenkant geven aan of je boven of onder je gemiddelde snelheid zit, of van de route af bent, jij bepaalt wat je zie, hoe groot en waar. Een speciale ELEMNT app helpt je daar bij. Wil je jaren fietsplezier en een prachtige computer op je stuur. Kijk dan eens naar deze bundel, je verdient het!

De Wahoo Fitness ELEMNT wordt standaard geleverd met alle kaarten van Europa voor GPS navigatie, deze kaartgegevens zijn opgeslagen op de Wahoo ELEMNT, dus toegang tot de navigatie is niet afhankelijk van mobiele telefoondekking. Bovendien zijn alle kaartupdates gratis. Met de ingebouwde GPS fiets je dus welke route je maar wilt. Met Strava creëer je thuis op de computer een route en met Wifi Sync je die met 1 druk op de knop naar de ELEMNT . De Wahoo Element is de eerste fietscomputer die je volledig zelf kunt indelen, wil je de snelheid groter afgebeeld, of juist het wattage of de hartslag, jij bepaalt het. Heb je de Apple iPhone mee, dan beschik je over notificaties op het scherm, wordt je gebeld of een berichtje, dan zie je dat op het super scherpe beeld van de Wahoo Elemnt. Maar je kunt de iPhone of Galaxy natuurlijk ook lekker thuis laten.

Turn-by-Turn Route Me Anywhere

In de laatste 2019 software update van de ELEMNT is ook een nieuwe navigatie feature meegenomen. Met Back To Start, navigeer je met één druk op de knop weer naar huis via de omgekeerde weg die je gekomen bent. Met Route Me Anywhere kun je via de iPhone en Galaxy Companion App heel makkelijk en snel een route maken naar een adres of leuk uitzicht punt, met bluetooth sync je hem naar je fietscomputer. Daarna is de telefoon niet meer nodig. Uiteraard kun je ook thuis via Wifi en de computer elke GPX, TCX en FIT Route uploaden naar je Wahoo Fitness ELEMNT.

De Wahoo Fitness Elemnt beschikt over WiFi, Bluetooth en ANT+

Dit is de eerste fietscomputer die ook over Wifi beschikt, als je de element thuis aanzet zal hij automatisch syncen met Strava, zo beschik je altijd over je laatste gegevens en routes op jouw fietscomputer. Een hartslagmeter, cadans of snelheid sensor koppel je eenvoudig met smart bluetooth of ANT+. Natuurlijk kun je ook de gegevens van de GPS gebruiken maar dedicated sensoren zijn een stuk sneller en preciezer. Je laadt hem op via de USB poort, batterij gaat ongeveer 17 uur mee tijdens het fietsen. Het scherm is lekker groot, zo scherp dat zelfs met fel zonlicht goed is af te lezen, het scherm beschikt ook over een backlight functie. De knoppen aan de zijkant zijn robuust en groot, zodat je ook met een handschoen prima kunt bedienen.

Uniek: de blauwe leds aan de zijkant kun je zelf een functie geven

Wahoo Fitness noemt het Quicklook LED's. Het zijn een 11-tal leds aan de linker en bovenkant die je zelf een functie kunt geven. Zo zie je bijvoorbeeld in een split seconde hoeveel kilometer van je doel hebt afgelegd of hoeveel ruimte je nog hebt tot je maximale hartslag. Het is zeer verslavend kan ik je vertellen als de blauwe led lampjes aangeven dat je net onder je gemiddelde snelheid zit, doe je toch een trapje extra tijdens de tourtocht. Rode led lampjes aan de bovenkant gaan branden als je van de route bent. Dit is het geweldige van deze nieuwe computer jij creëert jouw ideale fietscomputer helemaal naar eigen voorkeur. En laten we eerlijk weze het oog wil ook wat, hij ziet er gewoon geweldig fraai uit, het scherm meet 2.7" en is ook in direct zonlicht goed af te lezen. De fietscomputer weegt 99 gram en heeft als afmetingen 58 mm x 89 mm x 20 mm  Wahoo heeft een speciale Elemnt app gemaakt voor zowel iOs als Android, die is gratis te downloaden en maakt het configureren van deze Elemnt 'a smooth ride'

De Wahoo ELEMNT Bolt ondersteunt nu ook de Garmin Varia Radar

De fietsradar van Garmin wordt per september 2019 ook ondersteund op de Wahoo ELEMNT fietscomputers. Zo zie je achter opkomend verkeer op je fietscomputer naderen. De Garmin Varia Achteruitkijk Radar is daarnaast ook een super compact en veilig fiets achterlicht. De achteruitkijk radar waarschuwt je voor achteropkomend verkeer tot zo"n 140 meter afstand en het achterlicht gaat extra fel branden als er een voertuig achter je rijdt! Waarschuwingen zijn eenvoudig af te lezen op de Wahoo ELEMNT, kijk maar eens op de foto hiernaast. Als een auto of motor harder rijdt dan normaal wordt de rechterkant van je scherm zelfs donker. Verschil met weergave op een Garmin Edge fietscomputer is dat als er helemaal geen auto is het hele scherm wordt gebruikt voor navigatie of gegevens. Pas als er een auto komt verschijnt er info op je scherm. Je kan eventueel ook de Led's aan de zijkant van je ELEMNT gebruiken als waarschuwings methode.

Montage mogelijkheden ELEMNT:

Je kunt de fietscomputer op verschillende manieren monteren. Op de stuurpen, op het stuur of op de aero bar voor triatleten die de triatlon sport beoefenen. In de onderstaande YouTube videos uitleg over de werking van de Element. De nieuwste GPS fietscomputer van Wahoo Fitness. Makkelijk in te stellen, makkelijk om verbonden te blijven en makkelijk om te navigeren, dat is ELEMNT.

 

Aanbevolen artikelen:

Altijd
Recensies
google_review_img