opc_loader

Wahoo Fitness Tickr v.2 hartslagmeter Stealth of wit

 • Nieuw design deze 2e generatie Tickr is te krijgen in wit of Stealth Gray. 
 • Nauwkeurige hartslagmeter die je dag in en uit kunt gebruiken
 • De Tickr v2 is lichter geworden, weegt nu 48 gram en is daarmee een van de lichtste van alle merken
 • Dual Band Technology zendt zowel een Bluetooth als ANT+ signaal uit
 • Waterdicht en bestand tegen zweet
 • Blauwe LED geeft aan of er connectie is met je horloge of fietscomputer (dooft na 30 sec)
 • Rode LED blinkt bij iedere hartslag (dooft na 30 sec)
 • Vervangbare CR2032 batterij die bijna een jaar mee gaat
 • Comfortabel en makkelijk om te doen door het klik systeem aan de voorkant van de HRM band
 • Wahoo Fitness v2Tickr hartslagmeter wordt onder andere gebruikt door Pro Teams zoals Team Ineos en Bora
49,00

Kleur

 • Wit
 • Stealth Black + €5,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  5  items
Beschrijving

Dit is de nieuwste versie van de Tickr die donderdag 7 mei 2020 is uitgekomen. De Tickr was al een geweldige nauwkeurige hartslagmeter die door veel teams in de pro tour wordt gebruikt. Maar die versie 2 is nog wat lichtergeworden en heeft een fraai nieuw design. Je kunt nu ook kiezen uit 2 kleuren. Wit en Stealth Gray. Deze Wahoo TICKR v2 hartslagmeter combineer je snel en eenvoudig met je favoriete fietscomputer of sporthorloge door middel van de ANT+ verbinding. De HRM werkt uiteraard met de Wahoo Bolt en Roam, Core, Garmin Edge, Suunto en tal van andere veelgebruikte merken. De Tickr beschikt ook over bluetooth en daarmee werkt hij samen met tal van apps op je iPhone of Android. De batterij van deze topper gaat tot wel een jaar mee. Is de batterij na veelvuldig gebruik leeg, dan vervang je deze gemakkelijk zelf.

Wat is er bijzonder aan de Wahoo Tickr 2e Generatie hartslagmeter?

Simpel, doeltreffend en nauwkeurig

De Tickr is uitgevoerd met twee leds, een blauwe geeft aan of er connectie is met uw apparaat en een rode let geeft weer indien een hartslag pulse wordt geregistreerd. Deze ledje branden een minuutje nadat je hem hebt omgedaan, daarna gaan ze uit om de batterij te sparen. De Wahoo HRM is erg stabiel, rare spikes in de gegevens is echt iets wat tot het verleden behoort. Inmiddels zijn er meer dan vijftig applicaties die de hartslagmeter van Wahoo ondersteunen, Strava, Runkeeper, Endomundo ze werken allemaal.

Gratis Wahoo App 7 minute work-out

Met deze gratis Wahoo app kun je snel, zonder internet verbinding en zonder sportschool een effectieve work-out doen. 12 oefeningen van 30 seconden met 10 seconden pauze. Elke oefening wordt met een duidelijk filmpje voor gedaan. Je kan de training op je iPhone of Android doen of op de Apple TV. De Tickr hartslagmeter houdt bij in welke hartslagzone je traint en hoeveel calorieën je hebt verbrandt.

Ook in de Giro, Tour en Vuelta wordt de Tickr gebruikt.

Wahoo Fitness is geen vreemde naam meer in het prof peloton. Team Ineos voorheen Sky gebruikt de Tickr Gen 2 White als hartslagmeter en de Kickr fietstrainers. Bora Hansgrohe gebruikt de Elemnt Bolt fietscomputer en de Tickr hartslagmeter en ook Katusha gebruikt deze combinatie. Dat geeft toch wel aan dat de data van de HRM zeer nauwkeurig moet zijn. Ook de meegeleverde hartslagstrap is zeer comfortabel en gemaakt om uren aan een te dragen.

 

Hoe draag je de Wahoo Tickr hartslagmeter

Ben je klaar om te trainen met hartslagzones?

Altijd
Recensies
google_review_img