opc_loader

Lupine SL A7 StVZO 900 Lumen Racefiets - MTB verlichting 31.8 mm

De Lupine SL A7 StVZO in het kort:

  • Sensor gestuurde daglicht functie
  • 100% verlichting op de weg, ontworpen als een auto koplamp, GEEN verblinding van de medeweggebruiker
  • Waterdicht en shockproof
  • Geen smalle streep licht maar een tapijt van homogeen licht
  • Aluminium behuizing, 12 Luxeon High Intensity Led's en 's werelds eerste dual Aspheric Lens Systeem
  • Compleet geleverd inclusief out-of-front mount
379,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De naam van deze serie en product lijkt wellicht wat vreemd maar de SL staat voor 'Special Lighting' en StVZO refereert naar de strenge Duitse wet voor autoverlichting. Daar voldoet deze Lupine koplamp namelijk aan. Als je met een 900 lumen lamp in de schemering of in de avond door het dagelijkse verkeer fiets is het wel prettig als je de tegenliggers niet verblind. Deze SL-A7 is voor zien van een speciaal geslepen lens, net als een auto koplamp en zorgt voor een prachtig tapijt van licht voor je fiets met wel een uiterste reikwijdte van 250 meter.

Ook overdag zorgt de Lupine SL-A7 dat je gezien wordt

Motor rijders zullen het beamen het scheelt enorm of je overdag je verlichting aan hebt of niet. Je wordt echt veel beter opgemerkt. Deze LED lamp beschikt over een sensor die de lichtsterkte aanpast aan het omgevingslicht. Overdag is dat natuurlijk geen 900 lumen of 16w maar dat loopt van 0.4w.

Geleverd met krachtige 6.6ah SmartCore batterij

De lamp word geleverd met een grote accu met een vermogen van 6.6 ah met een led en audio indicatie van de resterende capaciteit. De lamp zelf weegt 80 gram en heeft als afmetingen: 40 x 50 x 48mm. Je bevestigd hem met de meegeleverde aluminium mount op een stuur met de gangbare diameter van 31.8mm. De batterij weegt 240 gram. Die bevestig je met de meegeleverde lange of korte klittenband aan je frame. Dit kan de bovenbuis zijn of bij je bidon houder bijvoorbeeld, de kabel is lang genoeg. Ook zit er vanzelfsprekend een 220v lader in de doos om je batterij weer helemaal op te laden na gebruik. Lupine is van Duitse makelij, het is niet goedkoop wel extreem goed gemaakt. Je voelt de kwaliteit. De batterij doet het na jare ook nog steeds uitstekend. Het is echt een investering in een product waar je jaren en jaren plezier van hebt. Duurzaam met een hoofdletter D.

 

Altijd
Recensies
google_review_img