opc_loader

Lupine Piko 7 zwart fiets / helm licht 1800 lumen

Product specificaties Lupine Piko 7 set met 6.6ah SmartCore batterij:

 

  • 2 CREE XM-L2 LEDs (20W), 2 x lens system, Beam angle 22°
  • 1800 lumen maximale output
  • 6.6 Ah Li-Ion Smartcase battery
  • in 5 uur weer volledig opgeladen
  • Gewicht (incl. batterij) 300g
  • Met 1 druk op de knop verander je de licht sterkte in zes stappen van 40 tot 1800 lumen power
  • Waterdicht en shockproof, bestand tegen een val van 2 meter hoogte
349,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Lupine Piko 7 is het top model in de Piko serie, verschil met de andere Piko modellen zit hem in de capaciteit van de bijgeleverde batterij en de bijgeleverde accessoires. De set bestaat uit de 1800 lumen, 20W piko LED lamp, de 6.6 Ah SmartCore batterij, een 220v lader, twee klittenbanden met verschillende maten en een luxe reis / bewaar koffer.

 

De Lupine Piko 7 is van Duitse makelij, dat voel en zie je in alles terug.

 

Lupine is een begrip op het gebied van verlichting in de outdoor sport. De uitmutende bouw kwaliteit, compactheid, licht opbrengst en batterij duur is ongeëvenaard. Deze Piko 7 serie is nieuw voor 2018 en is werkelijk een huzarenstukje, zo groot als een luciferdoosje, 55 gram en een light power van 1800 lumen. Een perfecte lamp om outdoor te gaan fietsen, hardlopen, vissen, geo coaching of trail running. In deze geweldige set zit een smartcore 6.6 Ah batterij goed voor 2.5 uur vol vermogen of 5 uur op 950 lumen. In de verpakking zit de SmartCore batterij die compatibel is met de FastClick producten van Lupine. De smartcore batterij heeft een led indicatie die aangeeft wat de resterende capaciteit is ook hoor je dar met een geluid signaal. Je kunt de rode led's van de batterij ook continu laten branden en de batterij laten functioneren als een achterlicht.

 

De Lupine Piko 7 is waterbestendig en shockproof

 

De Lupine Lighting Piko 7 is IP 68 waterbestendig, De behuizing van de lamp is CNC gefreesd uit 1 stuk aluminium. Deze set kun je gebruiken op de helm maar kan ook prima gemonteerd worden op de fiets zelf. De levensduur van een Cree LED is geen issue. Zelfs als je hem twee jaar continu laat branden neemt de lichtopbrengst slechts met 10 procent af. Waar zit het prijs verschil in, als je hem vergelijkt met andere merken ? Kijk daar voor naar het gewicht, de lage bedrijfs temperatuur van de set, de capaciteit van de batterij die ook na verloop van tijd nog goed is, maar het belangrijkste is de hoek van het licht. Geen kegel die alles om je heen verlicht, nee, een centreerde bundel recht voor, daar waar je het licht ook wilt hebben. De 6.6aH batterij is dus 2 keer zo groot als de batterij bij de Piko 4, gebruikelijk is om deze batterij op je fiets te monteren of in je rugtas of jas te doen en de met het meegeleverde verleng snoer de kabel naar je hoofdband of helm te geleiden.

Video Lupine Piko 7 serie

In de onderstaande YouTube video krijgt u een een uitleg van Lupine's SmartCore batterij line-up. Video is Duits overigens.

 

Altijd
Recensies
google_review_img