opc_loader

Lupine Piko 4R Bluetooth fiets / helm licht 1800 lumen

De Lupine Lighting Piko 4R in één oogopslag:

  • Bluetooth afstandsbediening - remote voor in de hand of stuur
  • Maximaal 1800 Lumen, in 6 stappen in te stellen
  • 3.3 Ah Li-Ion Hardcase battery
  • 2 uur en 45 minuten om volledig op te laden
  • Gewicht (incl. battery) 180g
  • Piko LED lamp formaat 24 x 32 mm 
  • Makkelijke installatie op de helm
     
319,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Deze Lupine Piko 4R is dezelfde set als de normale '4' serie maar met als toevoeging een Bluetooth 4.0 afstands- bediening en een houder voor op het stuur voor die bediening. Met deze remote kun je de lamp bedienen op het stuur of in de hand, denk dan vooral aan de sterkte van de lamp, het aantal lumen wat je kunt instellen. Makkelijk als je aankomt bij een technisch en moeilijk stuk. Met de Lupine Light Control App kun je op de iPhone of Galaxy de capaciteit van de batterij bekijken, diagnostiek, en de lamp op afstand harder of zachter laten branden, dat laatste is echter meer een gimmick. De Lupine Piko 4R gaat een leven lang mee. De gebruikte LED's hebben een zeer lange levens duur. Als ze continu aanstaan voor een periode van 2 jaar neemt de capaciteit in lumen met 10% af. Levensduur is geen issue meer. Lupine is een begrip op het gebied van verlichting in de outdoor sport. De ongelofelijke bouw kwaliteit, compactheid, licht opbrengst en batterij duur is ongeëvenaard.

 

De lupine Piko 4R is klein maar zorgt voor een enorme licht opbrengst van 1800 lumen

 

Deze Piko 4R serie is werkelijk een huzarenstukje, zo groot als een luciferdoosje, 55 gram en een light power van 1800 lumen. Een perfecte lamp om outdoor te gaan fietsen, hardlopen, vissen, geo coaching of trail running. Het is niet moeilijk om een 1800 lumen lamp te produceren, wel is het moeilijk om dat gewicht niet op je helm of fiets te voelen.

 

Complete set voor een aantrekkelijke prijs

 

In de basis set zit een hardcase 3.3 Ah batterij. Goed voor 1 uur en 15 minuten 1800 lumen licht, of 2.5 uur 950 lumen licht. Een standaard helm mount, een extension cord van 120 cm , een 220v lader en een bevestiging band voor de externe batterij zitten allemaal in de verpakking. De Piko is IP 68 waterbestendig, De behuizing van de lamp is CNC gefreesd uit 1 stuk aluminium. Deze set kun je gebruiken op de helm maar kan ook prima gemonteerd worden op de fiets zelf.

 

Altijd
Recensies
google_review_img