opc_loader

Lupine Neo 4 SmartCore set 900 Lumen

  • 900 lumen lichtopbrengst en rood licht functie
  • Geleverd met 3.3ah SmartCore batterij met led capaciteit indicator en achterlicht functie
  • Waterdicht en bestand tegen een val van 2 meter hoogte
  • Gefreesd uit 1 stuk aluminium, LED unit weegt slechts 50 gram
  • Dik 2 uur 900 lumen licht of bijna 5 uur 540 lumen
  • Ideaal voor op de fiets-ski helm of op de fiets zelf
  • Investering voor de toekomst, gaat jaren en jaren mee, Duitse kwaliteit
229,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Lupine Neo 4SC zet de nieuwe standaard in helm verlichting. De nieuwste generatie 10 Watt CREE XM-L2 chip zorgt voor een 900 Lumen genoeg voor een bereik van maximaal 160 meter. Vol vermogen kun je 2 uur en een kwartier fietsen, skieen of hiken. De straal zorgt ook voor een perfect zicht op korte afstand wat deze verlichting ook voor snelle mountainbikers of skiërs geschikt maakt. Deze set wordt geleverd met de 3.3ah SmarCore batterij. Het verschil tussen de smartcore en hardcore batterij is dat de eerste genoemde met een aantal rode leds en een audio signaal aangeeft wat de resterende batterij capaciteit is. Je kunt deze leds ook gebruiken als running light of fiets achterlicht. De SmartCore batterij zijn ook voorzien van het FastClick systeem. Hiermee klik je de batterij in 1 beweging op de helm of fiets ( optionele mount benodigd ). Standaard bevestig je de SmartCore of de HardCore batterij met klittenband op de helm of fiets door de aanwezige daarvoor bestemde sleuf op de batterij. Waarom is Lupine zoveel duurder als andere merken ? Simpel, als je de set uit de verpakking haalt voel je het al. Superieure Duitse bouwkwaliteit en geen diffuse giga lichtbundel maar 1 duidelijk focus punt, daar waar je naar toe gaat.

 

De Lupine Neo 4 SC is waterdicht en ideaal voor op de helm

 

Deze set is speciaal ontwikkeld voor gebruik op een helm. Door zijn lage gewicht van slechts 50 gram voel je hem bijna niet zitten. De lamp is waterdicht dus regen, modder of sneeuw is geen enkel probleem. De batterij kun je bevestigen aan de achterkant van je helm of met de meegeleverde kabel geleiden naar een zakje in je jas of tas.

 

De Neo 4 SC heeft een batterij met capaciteit indicator en achterlicht functie

 

Je kunt de de Lupine Neo 4 in drie sterktes gebruikende volle 10W met 700 lumen, dan gaat de batterij 2.15 uur mee, 540 lumen voor 4.30 uur gebruik of 35 lumen voor maar liefs 80 uur gebruik. De Li-on batterij met Panasonic cellen levert 7.2 Volt en heeft een capaciteit van 3.3 Ah. Nieuw in deze 2018 versie is naast de hogere lichtopbrengst een nieuwe 'Redlight' modus waarmee je makkelijk en discreet kaarten kunt lezen.

 

In de verpakking:

 

In de verpakking zitten naast de 50 gram zware Lupine LED lamp zelf, een 220V lader, helm mount, 120CM extension cable, Diffusor Cap, een korte en een lange klittenband en de SmartCore3.3 Ah batterij. Als accessoires zijn verkrijgbaar de mount voor op een fiets stuur, diverse headbands, fastclick helmet mount en ook accu's met een grotere capaciteit.

Altijd
Recensies
google_review_img