opc_loader

Lupine Rotlicht fiets achterlicht met remlicht functie, 2W 160 Lumen

89,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Lupine Rotlicht is het meest heldere, intelligente fiets achterlicht dat er bestaat. De behuizing is CNC gefreesd uit T6 aluminium. Waterdicht en shockproof.

 

160 Lumen, 2W, zichtbaarheid alsof het een auto achterlicht betreft

 

Het Duitse Lupine Lighting maakt producten met echte ouderwetse industriële kwaliteit. Een achterlicht dat jaren en jaren mee zal gaan. De componenten zijn bovendien afzonderlijk te vervangen. Een aanschaf die het s'avonds een stuk veiliger maakt, 160 lumen is een buts licht die ook op een regenachtige herfstdag goed opvalt bij andere weggebruikers. Het Rotlicht heeft vier standen waaronder continue, knipperend, pulserend et cetera.

 

Nu het unieke: het is ook een remlicht!

 

Nu het meest innoverende aan deze fiets lamp. Een accelerometer / G-Force sensor zorgt voor een remlicht functionaliteit. Knijpt u in de remmen? Dan gaat het licht feller branden, net als bij een gemotoriseerd voertuig verhoogd dit de veiligheid natuurlijk enorm.

 

Brightness sensor, anticipatie op naderend verkeer

 

Als klap op de vuurpijl, de pièce de résistance is er ook een brightness sensor ingebouwd. Deze neemt continue kennis van het 'ambient light' en past de lichtsterkte daarop aan, komt er achter u een aansnellende brommer of auto gaat het fiets licht feller branden. Het lijkt op het eerste gezicht een flink aankoop bedrag, echter zoveel technologie, zoveel veiligheid, zoveel kwaliteit maakt het eigenlijk een koopje. De Lupine Rotlicht weegt 50 gram, kan worden opgeladen met een eenvoudige Micro USB kabel. De rubberen riem maakt het mogelijk om de lamp makkelijk te monteren.

 

YouTube video Lupine Lighting Rotlicht

 

In onderstaande video krijgt u een goede indruk van de werking van het Lupine fietsachtlicht, alsmede ook het formaat en de montage mogelijkheden.

 

Aanbevolen artikelen:

Altijd
Recensies
google_review_img