opc_loader

Wahoo Fitness RPM Speed en Cadence bundel

  • Compatibele met Garmin Edge, Wahoo Fitness ELEMNT Bolt, ROAM en vele andere fietscomputers
  • Bluetooth 4.0 en ANT+compatibel
  • Waterdicht en klein van formaat
  • Nauwkeurig
  • Geen magneetjes meer nodig
  • Installatie is simpel en solide
  • In de verpakking de RPM Speed sensor en de RPM Cadence sensor
64,95

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  3  items
Beschrijving

Dit is de bundel versie met daarin de Wahoo Fitness RPM Speed sensor en de RPM Cadence sensor. Zoek je een mogelijkheid om het trapritme, snelheid en afstand te meten op je racefiets of mountainbike dan is dit de ideale set daarvoor. Makkelijke montage, geen magneten meer nodig en klein van stuk en licht van gewicht. 7 gram per stuk om precies te zijn.

2020 - Tijd voor een nieuwe generatie sensoren

De Wahoo Fitness RPM serie maakt gebruik van een accelero meter. Deze uiterst nauwkeurige techniek meet het aantal omwentelingen. Voor de snelheid en afstand hoeft de fietscomputer het alleen te vermenigvuldigen met de omtrek van het wiel. Veel preciezer en energiezuiniger dan een GPS meting. Bovendien is er geen magneetje meer nodig. Niet alleen betekent dat een makkelijke installatie ook de montage van de ene fiets naar de andere is in luttele seconden voor mekaar en een fluitje van een cent. Dus even spinnen op se sportschool, neem de cadans sensor mee. Of switchen van de MTB naar de racefiets? Geen probleem.

Klein maar fijn.

De RPM cadans en de RPM snelheid sensoren maken gebruik van een CR2032 batterijtje dat ruim een jaar mee gaat en zelf te vervangen is. Ze werken met ruim 50 bekende fiets app's en tal van bestaande fietscomputers. Je mag me natuurlijk altijd mailen of bellen indien je twijfelt over je set-up, graag zelfs.

 

Altijd
Recensies
google_review_img