opc_loader

Bryton Rider 450 E - Mountainbike Fietscomputer

  • Ongeëvenaarde batterijduur: 35 uur
  • Op de Bryton Rider 450 staan al mega veel Trailforks mountainbike routes die je kunt fietsen geïnstalleerd
  • ANT+ en Bluetooth Smart zodat je bijna elke hartslagmeter, wattagemeter, cadans sensor etc kunt gebruiken
  • Gevoelige GNSS chip die naast het Amerikaanse GPS systeem ook Galileo (Europe) en Glonass ondersteunt mocht de ontvangst van de GPS satelliet minder zijn, bijvoorbeeld onder bomen of naast gebouwen.
  • Turn by Turn route's maken met de Bryton App
  • Strava en TrainingPeaks ondersteuning
  • WiFi en 2.3" High contrast scherm
  • OSM kaarten van de hele wereld staan al op de fietscomputer
  • Waterdicht: IPX7
  • Ondersteunt ook schakelgroepen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS
179,95
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Deze Bryton Rider 450 is gemaakt voor de MTB Mountainbike liefhebber. Wat maakt hem anders dan een Wahoo Bolt of Garmin Edge? Er staan standaard uit de doos al heel er veel Mountain Bike Trails van PinkBike’s Trailforks platform op geïnstalleerd. Die routes worden weer gegeven als een laag over de OpenStreetMap kaarten die er standaard op staan. Bryton ondersteunt meerdere sateliet systemen waaronder Galileo (Europe) , het Amerikaans GPS en Glonass en door de gevoelige chip wordt de positie zeer nauwkeurig weergegeven en van een ander systeem overgepakt mocht het signaal van de 32 Amerikaanse GPS satelieten minder zijn, bijvoorbeeld onder bomen en tussen gebouwen.

De Rider 450 serie ondersteunt nu ook schakelgroepen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS zodat je live op je scherm ziet welk verzet je zit. De Bryton beschikt over Bluetooth Smart en ANT+ en uiteraard werken elke hartslagmeter, cadans sensor, vermogensmeters etc. die 1 van deze 2 protocollen ondersteunt. Het scherm meet 2.3"en is een matrix  zwart wit, dat maakt het beter afleesbaar dan een LCD kleurenscherm, met name in de zon.

WiFi, Strava en een telefoon app

Uiteraard kun je met de Bryton iPhone en Android app de GPS fietscomputer naar eigen wens indelen. Wil je snelheid groot in beeld, of juist het wattage en de temperatuur? dan kan dat, jij bepaalt het. Je kunt een Strava of TrainingPeaks acoount koppellen en via WiFi worden de resultaten automatisch geupload na je training. Ook kun je met deze nieuwe Rider 450 met trainingschema's werken.

Turn by Turn Route's maken

Je kunt GPX routes op de Bryton zetten die je zelf op Strava hebt gemaakt of van iemand gekregen hebt. Je kunt ook met de App maar makkelijker is met de computer een Turn-By-Turn route maken, Een route waar bij je mededelingen krijgt zoals "over 100 meter naar rechts "of "over 50 meter naar links". Bryton heeft dit standaard geintrigeerd in haar app, en dat is best uniek, bij een Wahoo Bolt bijvoorbeeld heb je betaalde software nodig zoals een RidyWithGPS of en Komoot.

De batterij van de fietscomputer gaat 32 uur mee

Wat ook heel bijzonder is, is de batterijduur. Maximaal een 32 uur op 1 keer opladen. Naar mijn weten zijn er geen andere GPS fietscomputers die het zo lang uithouden op 1 lading. Is deze Rider 450 alleen voor mountainbikers? Nee uiteraard niet alle kaarten voor op de weg staan er ook op. Maar je betaalt natuurlijk wel iets voor die Trailforks ondersteuning en standaard in de doos zit een stuurpen houder die gebruikelijk is in de MTB wereld. Een out-of-front mount die vaak gebruikt wordt op de racefiets is los verkrijgbaar.workout analysis.

Altijd
Recensies
google_review_img