opc_loader

Bryton Aero 60 E Fietscomputer met GPS

 • Ongeëvenaarde batterijduur: 32 uur
 • ANT+ en Bluetooth Smart ondersteuning zodat je bijna elke hartslagmeter, wattagemeter, cadans sensor etc kunt gebruiken
 • Gevoelige GNSS chip die naast het Amerikaanse GPS systeem ook Galileo (Europe) en Glonass ondersteunt mocht de ontvangts van de GPS sateliet minder zijn, bijvoorbeeld onder bomen of naast gebouwen.
 • Turn by Turn route's maken met de Bryton Active App
 • Strava en TrainingPeaks synchronisatie
 • WiFi en 2.3" High contrast scherm
 • OSM kaarten van de hele wereld staan al op de fietscomputer
 • De Bryton 60E heeft een aerodynamisch design en helpt samen met de splinternieuwe Aero-beugel de luchtweerstand te verminderen.
 • Waterdicht: IPX7
 • De Bryton Aero 60E ondersteunt ESS, weergave van schakelgroepen zoals Shimano Di2, SRAM eTap en Campagnolo EPS
 • In de verpakking zit standaard een aluminium out-of-front aero mount voor sturen met een diameter van 31.8 mm
199,00 159,00 U bespaart: 20%
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Als je graag lange afstanden fietst, zal de Aero 60E zeker aan je behoeften voldoen. Hij biedt tot 32 uur aan batterijduur! Deze Bryton is gemaakt voor de fietsliefhebber. Wat is het verschil met een Wahoo Bolt of Garmin Edge? Er zijn plus punten en minpunten. Aan de plus kant. Belangrijkste is de batterij capaciteit, die is van de Aero maar liefs 32 uur! Ander groot verschil is de GNSS Chip voor de navigatie en positie bepaling. Bryton ondersteunt meerdere satelliet systemen waaronder Galileo (Europe) , het Amerikaans GPS en Glonass. Door de gevoelige chip wordt de positie zeer nauwkeurig weergegeven en van een ander satelliet systeem overgepakt mocht het signaal van de 32 Amerikaanse GPS satellieten minder zijn, bijvoorbeeld als je fietst onder bomen en tussen hoge gebouwen. Ook is er een verschil bij GPX routes, de Aero geeft netjes aan over hoeveel meter je naar links of rechts moet. De Bolt doet dit niet die laat alleen de Chevron pijltjes zien. Zijn er ook mindere punten in vergelijking met de Wahoo en Garmin? Zeker. Als je eenmaal een route of rit bent gestart dan kun je uiteraard wisselen tussen de diverse pagina's maar je kunt niet naar de instellingen voor bijvoorbeeld een 0 kallibratie van je powermeter of iets anders doen, dan moet je de rit stoppen. De app van Bryton waar je alles mee instelt blinkt niet uit in gebruikersgemak zoals die van Wahoo en Garmin. Alle belangrijke veel gebruikte functies zitten er in maar het duurt best even voor dat je er handigheid in krijgt.

WiFi, Strava en App

Uiteraard kun je met de Bryton iPhone en Android app de fietscomputer naar eigen wens indelen. Wil je snelheid groot in beeld, of juist het wattage en de temperatuur? dan kan dat, jij bepaalt het. Je kunt een Strava of TrainingPeaks account koppellen en via WiFi worden de resultaten automatisch geupload na je training. Ook kun je met deze nieuwe Aero 60E met trainingpeaks trainingschema's werken en inladen op de Bryton. Zoals eerder vermeld, de Bryton App is nog een beetje ruw maar heeft wel de mogelijkheid om een route te maken met turn-by-turn informatie. Tip: je kunt met je inlog gegevens van de app ook via een browser inloggen op je laptop of dektop via: https://active.brytonsport.com voordeel is dat je dan een lekker groot scherm hebt om routes te maken. Zet dan een punt op elke belangrijk punt op je route, dus als je naar rechts of links moet. Dan krijg je op je Aero fietscomputer een aanwijzig als je bijna bij dat punt bent.

Compatibel met mega veel sensoren.

Deze GPS fietscomputer ondersteund ANT+ en Bluetooth sensoren. Dus heb je al een hartslagmeter, powermeter, cadans sensor of speed sensor dan kun je die moeiteloos koppelen. Ook van andere merken. De Aero 60E meldt je wanneer je een telefoonoproep of een SMS ontvangt als je hem met bluetooth en de iPhone of Galaxy hebt gekoppeld. Dat kan handig zijn als je tijdens het fietsen bereikbaar wil zijn. Maar het hoeft niet, je kunt het ook uitzetten en lekker ongestoord een rondje fietsen. De Bryton Aero weegt 71 gram en de buitenmaten zijn: 84x54x18 mm.

Schakelgroepen

De Aero 60E ondersteunt nu ook schakelgroepen zoals Shimano Di2, SRAM eTap en Campagnolo EPS zodat je live op je scherm ziet welk verzet je zit. De Bryton beschikt over Bluetooth Smart en ANT+ en daardoor werken nagenoeg elke hartslagmeter, cadans sensor, vermogensmeters etc. die 1 van deze 2 protocollen ondersteunt. Het scherm meet 2.3" en is een matrix zwart wit, dat maakt het beter afleesbaar dan een LCD kleurenscherm, met name in de zon. Je kunt maximaal 10 pagina's naar eigen wens aanmaken op de Bryton GPS fietscomputer.

 

The Wolfpack - Quick-Step Cycling team

Sinds 2019 fietst Quick-Step ook met de Bryton. Let er maar eens op bij de klasiekers, Tour en Vuelta. In onderstaande YouTube vertellen een aantal Wolfpack fietsers over hun ervaringen.

 

Verschil navigeren tussen Bryton Aero 60 en Wahoo Bolt

Er valt natuurlijk van alles te schrijven over hoe een route er nu uit ziet op de fietscomputer. Maar het beste is natuurlijk om die navigatie met eigen ogen zien werken. Vandaar dat ik de ELEMNT Bolt en een Aero 60 op mijn stuur heb gemonteerd en op beide een zelfde GPX route hebt gezet. Het was even een uitdaging om het te filmen en ja het schommelt maar je kan goed zien hoe de kaart pagina op beide computers er uit ziet op onderstaande video.

 

In de doos zitten:

 1. De Bryton Aero 60 Fietscomputer
 2. USB-kabel
 3. Out-of-front Aero-Mount
 4. Veiligheidsbandje
 5. Snelstartgids
Altijd
Recensies
google_review_img