opc_loader

Galaxy S8 Bike Mount / fietshouder

  • Waterdichte, schokbestendige fietshouder voor de Galaxy S8 
  • Zachte rubberen inlay die alle schokken opvangt voor u prachtige S8 smartphone
  • In de verpakking een uitstekende mount voor bevestiging op stuur of stuurpen
  • De fietshouder kun je draaien, dus rechtop of over de breedte te gebruiken
  • Geschikt voor sturen of stuurpen met een dia meter van 20mm tot 45 mm
  • Later uitbreidbaar met een 2850 mAh batterij om de S8 van 0 tot 100% op te laden en er precies onder past
  • Heeft u een e-Bike met Bosch motor, dan kunt u de telefoon opladen door hem te koppelen met de regel unit
  • U kunt de houder van de mount ontkoppelen om onderweg een foto te nemen of een cappuccino te drinken, de S8 kan dan in de houder blijven
  • Voorzien van ingebouwde USB-Type-C connector
39,95
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Bike Console van Tigra is een ideale fietshouder om met de Galaxy S8 te navigeren en op pad te gaan. U monteert hem met de meegeleverde inbus sleutel op de stuurpen of het stuur. De smartphone past precies in de zacht rubberen inlay. U sluit de klep en voilá de S8 is veilig en beschermt tegen regen en ander onheil. Natuurlijk kunt u het touchscreen blijven bedienen tijdens het fietsen. Ook is het mogelijk om de houder van de mount te klikken en een foto te maken of ergens een lekkere koffie te drinken. De Galaxy kan dan in de houder blijven.

Ingebouwde USB Type C connector.

De BikeConsole is voorzien van een USB-C connector. Als de houder op de mount zit kun je hem opladen met een externe batterij door een normale mini-usb kabel in de mount te steken. Als u e-Bike over een usb uit poort op de regelunit beschikt, Bosch modellen hebben dat bijvoorbeeld, dan kunt u die verbinden met de mount en zo uw smartphone opladen. Ik heb daar speciale korte kabeltjes voor beschikbaar. Het is ook mogelijk om een koptelefoon aan te sluiten via het aanwezige doorvoer kabeltje. Als u dat niet fijn vind, of niet gebruikt kunt u hem makkelijk weghalen, een rubber afdek dopje om het gaatje te dichten zit al in de verpakking.

Ook te gebruiken voor een andere smartphone

In de verpakking zit de speciale inlay voor de Samsung Galaxy S8. In de verpakking is ook meegeleverd een aantal hulpstukken om het binnen werk op maat te maken voor een andere telefoon. Uiteraard haalt u dan is de inlay voor de S8 er uit. Wellicht niet niet meteen handig maar wellicht in de toekomst als er een andere telefoon in het spel is of als u de houder aan een kennis geeft. Laatste wat ik kan zeggen over deze houder is dat je hem horizontaal of verticaal kunt gebruiken. Kortom zoekt u een sterke, robuuste houder die goed op de fiets blijft zitten, ook op een gemene kasseienstrook dan is de Tigra bike console voor de Galaxy S8 een uitmuntende keuze.

Altijd
Recensies
google_review_img