opc_loader

Crankbrothers Gem Vloerpomp zwart

  • Het unieke van deze pomp is dat er bij de voet een schakelaar zit die je op HV High Volume of HP High Pressure kunt zetten. Zelfs tijdens het pompen. Wat kun je daarmee? Welnu als je een grote mountainbike band aan het oppompen bent, dan wil je volume om veel lucht te verplaatsen. Ben je een racefiets band aan het pompen en wil je heel veel bar dan gaat dit normaliter mega zwaar op het einde. Niet met de Crankbrothers Gem Black, door de HP switch met je voet naar beneden te drukken gaat die laatste bar veel makkelijker.
  • Grote metale voet voor veel stabiliteit.
  • Aluminium cilinder/luchtkamer
  • Slim mondstuk. Aparte opening voor Franse / Hollandse ventielen
  • Verborgen naald adapter om ballen op te pompen
  • Maximaal 160 psi / 11 bar
  • Extra grote, en mooie meter om af te lezen
49,95

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

De Crankbrothers Gem is een sterke solide gebouwde vloerpomp. De voet is van metaal en de cilinder/luchtkamer is van aluminium. Het unieke van deze pomp is dat er bij de voet een schakelaar zit die je op HV High Volume of HP High Pressure kunt zetten. Zelfs tijdens het pompen. Wat kun je daarmee? Welnu als je een grote mountainbike band aan het oppompen bent, dan wil je volume om veel lucht te verplaatsen. Ben je een racefiets band aan het pompen en wil je heel veel bar dan gaat dit normaliter mega zwaar op het einde.Niet met de Crankbrothers Gem Black, door de HP switch met je voet naar beneden te drukken gaat die laatste bar veel makkelijker. Net als een katrol.

Het mondstuk van de pomp heeft twee openingen. 1 voor presta / Franse ventielen en 1 voor Schrader / Hollandse ventielen. Dus een goede stabiele pomp. Grote meter om de druk af te lezen, geen plastic. Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en een floor pump waar je jaren plezier van gaat hebben.

 

Altijd
Recensies
google_review_img