opc_loader

Blackburn Chamber Tubeless Floorpump

  • De fietspomp die je 1x aanschaft voor jaren en jaren gebruik
  • Superlange 120 cm slang, daarmee ben je altijd op een veilige afstand
  • Geschikt voor Frans ventiel, Auto ventiel en Dunlop ventiel
  • Speciale drukkamer voor het in 1x opblazen van MTB 29" en Racefiets tubeless banden
  • Ook geschikt om een band normaal op te pompen, je hoeft de drukkamer niet perse te gebruiken
  • 160 PSI, 11.3 Bar maximaal
  • Pomp weegt 3.1 Kg totaal
  • Geen compressor meer nodig!
  • De enige pomp in de wereld met een 31.8 stuurpen mount, als je het leuk vind kun je je oude MTB stuur als handvat gebruiken
199,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Beschrijving

Met de Blackburn chamber vloerpomp is het ineens een stuk makkelijker om tubeless banden op te pompen. Het grote verschil zit hem in het luchtreservoir, die je alvorens je band op te pompen, onder druk zet. Na ongeveer 40 slagen staat deze luchtkamer volledig op druk, en stroomt de lucht megasnel in je band, zodra je de hendel hebt omgehaald. Hierdoor zet de hiel van de band zich meteen in de velgrand, wat zorgt voor een luchtdichte aansluiting. Zo wordt zelfs een stugge, ruime of juist krappe oppompen heel eenvoudig . Hiermee behaal je hetzelfde resultaat als een lucht compressor.

Nadat de band is gemonteerd kun je de schakelaar van "CHARGE" naar "INFLATE" zetten en kun je de band rechtstreeks oppompen om te finetunen. En uiteraard pomp je ook al je andere 'gewone' fietsbanden precies met de druk die je wil hebben tot een maximum van 11.3 bar. Met de Air Release button kun je gemakkelijk de luchtdruk van je band finetunen en eventuele overdruk afblazen. De druk is duidelijk in bars en psi af te lezen op de fraaie drukmeter die aan de bovenzijde van de pomp is gemonteerd. 

Geschikt voor een voor een Presta ventiel. een Schrader ventiel en een Hollands ventiel. Door de AnyValve pompkop van Blackburn past het ventiel altijd, zonder lekken, zonder gedoe. Een prachtig kwaliteits product waar je met genoegen naar kijkt. Het wordt gewoon leuk om een lege band op te pompen.

In onderstaande video zie je hoe de tubeless geschikte pomp werkt.

 

 

Altijd
Recensies
google_review_img